Braukšanas šovā puisis knapi izstūrē auto no pagalma. VIDEO
2016. gada 29. decembris, 12:33

Braukšanas šovā puisis knapi izstūrē auto no pagalma. VIDEO

Jauns.lv

Spraigā attiecību šova “Uzmanību! Mana sieva pie stūres” noslēguma sērijā, kas jau šovakar būs skatāma pirmajā, īstajā un vienīgajā televīzijā sievietēm “STV Pirmā!”, pie stūres sēdīsies ne tikai divas sievietes, bet arī pavārs Nils. Tiesa gan, viņš šova laikā pierādīs, ka ar vēlmi vadīt auto vien ir par maz.

Dod gāzi virsū, Nil!

Nils un viņa instruktore Marta ir draugi kopš bērnības. Marta studē Valmierā, kura ikdienā visur pārvietojas ar automašīnu, bet Nils ir pavārs, kurš jau ilgu laiku sapņo iegūt autovadītāja apliecību. Draugi bieži dodas kopīgos izbrauciens ar auto, tāpēc Nila stūrēšanas iemaņas nāktu par labu arī Martai, jo ceļojumos tad abi varētu stūrēt uz maiņām. Taču Nila sniegums šova laikā liecinās, ka puisim nepieciešams vēl apgūt auto vadīšanas prasmes, kā arī tehniku, un bez draudzenes atbalsta viņš patstāvīgi ielās izbraukt vēl nav gatavs.

Nepalaid garām un izdzīvo īstu attiecību vētru šova “Uzmanību! Mana sieva pie stūres” noslēguma sērijā jau šovakar plkst. 22 pirmajā, īstajā un vienīgajā televīzija sievietēm “STV Pirmā!”

Kasjauns.lv / Video: “STV Pirmā!”