foto: Instagram
Seksīgākais un visvairāk pelnošākais aktieris Dveins Džonsons lutina fanus ar sirsnīgiem foto
Dveins Džonsons savā kontā sociālajā platformā Instagram padalījies ar īpaši sirsnīgiem un ģimeniskiem foto.
2018. gada 15. jūlijs, 10:56

Seksīgākais un visvairāk pelnošākais aktieris Dveins Džonsons lutina fanus ar sirsnīgiem foto

Karlīna Timofejeva

Īpaši sieviešu kārtas fanes pēdējā laikā lutinājis par seksīgāko un arī pelnošāko pasaules vīrieti atzītais aktieris Dveins Džonsons. Viņš savā kontā sociālajā platformā Instagram padalījies ar īpaši sirsnīgiem un ģimeniskiem foto, kas burtiski “nogāzuši no kājām” viņa sekotājus.

Vienā no tiem viņš redzams ar karotīti barojot savu dzīvesbiedri Lorēnu Hašianu, kamēr viņa ar krūti baro abu trīs mēnešus veco atvasi – meitiņu Tianu. Fotogrāfijas aprakstā aktieris, kurš savas muskuļotā ķermeņa dēļ tiek dēvēts par “Klinti” (The Rock), paudis cieņu un mīlestību pret visām pasaules māmiņām, kurām pēc mazuļa ienākšanas pasaulē vairs neatliek tik daudz laika savu vajadzību apmierināšanai. Savukārt šī gada aprīlī viņš savus fanus palutināja ar īpaši intīmu brīdī, kurā uzreiz pēc piedzimšanas aktieris tur uz savām kailajām un tetovētajām rokām jaundzimušo meitiņu.

Foto jau pāris stundu laikā pēc ievietošanas internetā izpelnījies vairāk nekā 22 tūkstošus “patīk” reakcijas, 2 tūkstošus sajūsmas pilnus komentārus, bet 12 tūkstoši sociālo tīklu sekotāju ar šo foto dalījušies arī ar citiem. Kanālā 360TV populāro Dveinu Džonsonu šonedēļ redzēsiet kā ierasts īpaši skarbā lomā filmā “Atmaksas stundu”. Skaties filmu “Kino svētdienā”, 15. jūlijā plkst. 20:30, kanālā 360TV!