foto: Instagram
Pašmāju sabiedrības dāmas apņēmušās jūnijā tērpties kleitās
Kas var būt elegantāks un skaistāks par sievieti vasarīgā, plandošā kleitā?
2018. gada 5. jūnijs, 14:23

Pašmāju sabiedrības dāmas apņēmušās jūnijā tērpties kleitās

Karlīna Timofejeva

Kas var būt elegantāks un skaistāks par sievieti vasarīgā, plandošā kleitā? Šim apgalvojumam piekrīt arī televīzija sievietēm “STV Pirmā!” un jau trešo gadu pēc kārtas aicina dāmas pieņemt izaicinājumu visu jūniju tērpties svārkos un kleitās.

Arī leģendāra Koko Šanele, slavinot kleitas, reiz teikusi, ka, ja izvēle krīt starp vīrieti un kleitu, tad noteikti jāizvēlas pēdējo. Tāpat modes māksliniece atgādinājusi, ka būt elegantai nenozīmē uzvilkt jaunu kleitu. Kleita ir vien kā papildinājums sievišķībai un sievietes burvībai  - tieši katras dāmas personība ir tā, kas tērpam piešķir īpašu vērtību. Akcijā iesaistījušās un 30 dienas tērpties kleitās vai svārkos apņēmušās tādas sabiedrībā zināmas dāmas kā māksliniece Elita Patmalniece, dūla un topošā ārste Katrīna Puriņa – Liberte, raidījuma “Māmiņu Klubs” vadītāja Kristīne Virsnīte,  žurnāliste, raidījumu vadītāja Inita Sila un citas.

 “Domājot par kleitām, šujot tās un valkājot, man vienmēr nāk prātā mamma. Atceros bērnību un vasaru, kad mamma vienmēr uzšuva kādu skaistu kleitu sev, māsām un mums, meitām! Vasaras kleitas ir īpašas, tās saistās ar vieglumu, sievišķību un svētkiem!! Jo ir taču Vasara!!” akcijā piedalīties un jūniju izkrāsot ar krāšņām kleitām aicina Elita Patmalniece.

Ieskaties, kādas kleitas dāmas jau publiskojušas savos sociālo tīklu profilos, bet vairāk informācijas par “STV Pirmā!”  akciju un īpašām balvām aktīvākajām dāmām meklē stvpirma.lv  vai sociālajos tīklos zem tēmtura #STVUzvelcKleitu

Inita Sila:


Kristīne Virsnīte:


Katrina Purina: