foto: Ekrānuzņēmums
Mamm, brauc mājās: Dženiju Meju šokē “vīra” lūgums novilkt zeķes
Dženija Meja uz trim dienām iejutīsies pavisam svešā ģimenē.
2018. gada 3. maijs, 16:55

Mamm, brauc mājās: Dženiju Meju šokē “vīra” lūgums novilkt zeķes

Karlīna Timofejeva

Jau šovakar “STV Pirmā!” skatītāju vērtējumam tiks nodota jaunākā pašmāju šova “Mamm, brauc mājās!” sērija, kurā dziedātāja Dženija Meja uz trim dienām iejutīsies pavisam svešā ģimenē, dodot iespēju saimes īstajai mammai atpūsties un reizē palīdzot atrisināt kādas sasāpējušas attiecību likstas.

Dženija Meja iejūtas pavisam svešā ģimenē

Jau pirmajā dienā ierodoties Ventspils pusē, kur saimnieko Ģirts ar civilsievu Anitu, jaunā dziedātāja piedzīvos pamatīgu šoku – izrādās šajā ...

gallery icon
21

Jau pirmajā dienā ierodoties Ventspils pusē, kur saimnieko Ģirts ar civilsievu Anitu, jaunā dziedātāja piedzīvos pamatīgu šoku – izrādās šajā ģimenē ierasts, ka sieva ik vakaru saklāj vīram gultu un novelk zeķes pirms gulētiešanas.  “Es pats esmu noģērbies, apgūlies un tad vēl kaut kur jāliecas. Tāpēc pēdējās mūždien tās zeķes paliek. Un tad es bļauju – Anita! Tas ir tik forši, ka kāds tev novelk zeķes! Tāds kaifs, ārprāc!” par neparasto sievas pienākumu stāsta Ģirts.

foto: Ekrānuzņēmums
Dženija Meja uz trim dienām iejutīsies pavisam svešā ģimenē.

Tiesa, kā pēcāk noskaidrosies, Ģirts vēlējies Dženiju Meju tikai izjokot un zeķu novilkšanu arī turpmāk labprātāk uzticēs savai mīļotajai Anitai. “Jānovelk zeķes? Nevar būt! Viņš pats man to tik priecīgi pavēstīja, taču tad, kad es uzdevumu listi pārlasīju, redzēju, ka zeķes man viņam nav jānovelk. Man viņam jāsaklāj gulta, bet zeķes man viņam nav jānovelk. Labi, ka es pārlasīju! Es jau iztēlojos, kā vīrietim, kurš visu dienu tomēr strādā kūtī, nu kā es tās zeķes vilkšu? Vai man cimdi būs rokās?” pārsteigumu par Ģirta joku neslēps Dženija Meja.

Ģirtu un  Anitas ikdiena paiet smagos darbos, bet neskatoties uz sadzīves realitāti, Anita ilgojas pēc palīdzīgas rokas, romantikas un jaukiem kopā būšanas brīžiem ar mīļoto. Vai populārajai dziedātājai izdosies dažu dienu laikā iedegt romantikas dzirksti abu starpā un sadraudzēties ar Anitas atvasēm?