foto: Publicitātes
Nesamierināmie ienaidnieki Akss un Rouds jaunās seriāla "Miljards" sērijās
Galvenie varoņi Čaks Roudss un Bobijs Akselrods.
2018. gada 25. aprīlis, 15:42

Nesamierināmie ienaidnieki Akss un Rouds jaunās seriāla "Miljards" sērijās

Kasjauns.lv

Skatītāju novērtētais ASV seriāls “Miljardi” (Billions) šopavasar piedzīvo 3. sezonu. Tajā ietekmīgu vīru cīņa pāraug citā pakāpē.

Abi kungi – miljardieru riska ieguldījumu fonda vadītājs Bobs „Akss” Akselrods (Demians Lūiss) un prokurors Čaks Roudss (Pols Džiamati) – joprojām ir seriāla darbības priekšplānā.

Centieniem vienam otru iznīcināt klāt nāk citi spēcīgi ienaidnieki, ar kuriem jātiek galā. Aksa riskantā taktika pirmo reizi izgāžas, līdz ar to viņam jāpieņem atbildīgi lēmumi un jāatrod veids, kā no neērtībām tikt vaļā.

Dažbrīd pat bīstamās un nepatīkamās situācijās nonāk arī Vendija Roudsa (Megija Sifa) – Čaka sieva un Aksa trenere. Nauda, spēks, taisnīgums un atriebība – to visu piedzīvos gan jau minētie aktieri caur saviem tēliem, gan citi iepriekšējās sezonās iemīļoti varoņi, kā, piemēram, Malina Akermane, Kondola Rašada, Tobijs Leonards Mūrs, Deivids K. Īsaks un Džefrijs Demūns. 

Pirms "Miljardu" trešās sezonas pirmizrādes kādā intervijā britu aktieris, producents un divu bērnu tēvs Demians Lūiss uz jautājumu, vai viņam ir kaut kas kopīgs ar savu varoni Aksu, atklāja: „Nē, jo man slikti padodas matemātika. Bet Bobam tā iet no rokas.”

foto: Publicitātes
Uzzini, kā “Miljardu” galvenie varoņi reaģēs, nokļūstot sarežģītās un riskantās situācijās.

Seriāla jaunākās sērijas un pirmās divas sezonas, ierunātas latviešu valodā un oriģinālajā – angļu – valodā, skatāmas Shortcut Films.

Skaties Shortcut savā telefonā, datorā, planšetdatorā un televizorā – lietotnē vai Shortcut Box ierīcē, kas visu saturu ļauj ērti vērot praktiski jebkurā TV ekrānā.