foto: Publicitātes
Laiks pārmaiņām! Piesakies šovam “Ievas jaunās pārvērtības”
2018. gada 8. februāris, 08:33

Laiks pārmaiņām! Piesakies šovam “Ievas jaunās pārvērtības”

Karlīna Timofejeva

“Man nav laika...” “par sevi domāšu, kad bērni paaugsies...” “šobrīd citas prioritātes” – kurai sievieti gan nav pazīstamas šīs frāzes. Taču žurnāls “Ieva” un televīzija sievietēm “STV Pirmā!” ir pārliecināti - tieši šobrīd ir īstais laiks ne tikai vizuālām, bet arī emocionālām pārmaiņām! Piesakies šova “Ievas jaunās pārvērtības” jaunajai sezonai, kura “STV Pirmā!” ekrānos tiks demonstrēta jau marta sākumā, un iespējams tieši tu piedzīvosi neaizmirstamas, elpu aizraujošas pārvērtības, kas ļaus no jauna iepazīt sevi, atgūt pašapziņu, uzšķilt dzirksti attiecībās ar mīļoto, kā arī visus pārsteigt ar pavasarīgu un pievilcīgu tēlu.

Ekspertu komanda gatava ķerties pie darba!

Šajā sezonā jau iemīļotajai ekspertu komandai – ģimenes psihoterapeitei Ainai Poišai un žurnālistei Initai Silai pievienojusies stiliste Iveta Vecmane. Viņa modes un stila “lauciņā” darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā īstenojusi dažādus vērienīgus modes projektus, sadarbojusies ar vadošajiem pašmāju kā arī ārvalstu zīmoliem, un bijusi stila redaktore lielākajos Latvijas žurnālos. Turklāt Iveta ir īsts pierādījums tam, ka pārmaiņas dzīvē notiek tikai un vienīgi uz labu – viņa pati reiz uzdrīkstējusies sekot savam sapnim - kardināli mainījusi nodarbošanos un vizuālo tēlu,  lai sāktu visu no jauna un sevi spilgti pieteikt kā modes profesionāli. “Ievas jaunajās pārvērtībās” katrai no ekspertēm būs sava loma – Iveta Vecmane sniegs noderīgas rekomendācijas pārmaiņām izskatā, ieteiks piemērotāko apģērbu un piedāvās vērtīgus padomus, kā noslēpt “problēmzonas” un izcelt ķermeņa priekšrocības. Aina Poiša palīdzēs atraisīt sievišķību, atgūt pašapziņu, pieņemt sevi un būt harmonijā arī ar apkārtējiem. Savukārt žurnāliste Inita Sila, kura 10 gadus vadījusi populārāko iknedēļas žurnālu sievietēm “Ieva”, palīdzēs atrast īsto ceļu uz pārmaiņām, lai ar dubultu sparu būvētu dzīvi tieši tādu, kā vēlamies. Raidījuma komandai pievienosies arī “Rīgas 1. slimnīcas” speciālisti, kuri šova dalībniecēm piedāvās veselības problēmu diagnostiku, ārstēšanu un rehabilitāciju, lai iegūtā pašapziņa un labsajūta turpinātos ilgtermiņā.

Piesakies pārvērtībām un nāc uz atlasi tirdzniecības centrā “Spice”

Ja ir īstais laiks pārvērtībām arī Tavā dzīvē, tad aizpildi pieteikuma anketu mājaslapā www.manizurnali.lv vai sūti pieteikumu uz stvpirma@stvpirma.lv. Raidījuma dalībnieču atlase notiks sestdien, 10. februārī, no plkst. 12:00 tirdzniecības centrā “Spice”. Tur dāmas gaidīs raidījuma ekspertes, kuras aicinās iepazīstināt ar sevi un mudinās pārliecināt šova veidotājus, kāpēc tieši šobrīd ir īstais laiks pārmaiņām!