foto: Publicitātes
Skarbajā šovā "Caur ērkšķiem uz…" uzvara tiek panku meitenei Kristai
“Satriecoša sajūta. Paldies visiem tiem, kuri man ticēja. Un es jūs nepievīlu. Man liekas, ka esmu kaut kādā sapnī,” pēc rezultātu paziņošanas asarām acīs sacīja Krista.
2017. gada 28. decembris, 23:20

Skarbajā šovā "Caur ērkšķiem uz…" uzvara tiek panku meitenei Kristai

Karlīna Timofejeva

Šovakar “STV Pirmā!” sociālā raidījuma “Caur ērkšķiem uz…” finālā žūrija un dalībnieces lēma, ka no visām trim finālistēm uzvaru ir pelnījusi tieši “panku meitene” Krista.

Sociālā šova "Caur ērkšķiem uz…" fināls

“STV Pirmā!” sociālā raidījuma “Caur ērkšķiem uz…” finālā žūrija un dalībnieces lēma, ka no visām trim finālistēm uzvaru ir pelnījusi ...

gallery icon
8

Šovakar “STV Pirmā!” sociālā raidījuma “Caur ērkšķiem uz…” finālā žūrija un dalībnieces lēma, ka no visām trim finālistēm uzvaru ir pelnījusi tieši “panku meitene” Krista. Ja pēc žūrijas –ekspertu, kuri ar meitenēm strādāja visa projekta laikā, domām -  uzvaru bija jāsaņem Laurai, tad pārējās dalībnieces visas kā viena savu balsi atdeva tieši par Kristu, ļaujot kolorītajai jaunajai sievietei saņemt šova īpašo balvu -  tetovēšanas kursus, kas palīdzēs Kristai piepildīt vienu no viņas kvēlākajiem sapņiem un iespējams kļūt par tetovēšanas meistari. Tāpat viņai tika dāvāts arī atspēriena punkts ceļā uz izaugsmi – iespēja pievienoties peintbola parka draudzīgajam kolektīvam, lai pierādītu sevi un iemācītos savaldīt savu spuraino raksturu. “Satriecoša sajūta. Paldies visiem tiem, kuri man ticēja. Un es jūs nepievīlu. Man liekas, ka esmu kaut kādā sapnī,” pēc rezultātu paziņošanas asarām acīs sacīja Krista.

foto: Publicitātes
“Satriecoša sajūta. Paldies visiem tiem, kuri man ticēja. Un es jūs nepievīlu. Man liekas, ka esmu kaut kādā sapnī,” pēc rezultātu paziņošanas asarām acīs sacīja Krista.

Otrajā vietā žūrijas un dalībnieču kopvērtējumā ierindojās Laura, kura no uzņēmuma Lattelecom dāvanā saņēma portatīvo datoru, lai varētu pabeigt tālmācības studijas un iegūtu izglītību, kā arī iespēju strādāt un pelnīt iztiku kādā no Vairāk Saules restorāniem. Taču jo īpaši sievieti sajūsmināja Centra zobārstniecības prakses un “STV Pirmā!” sarūpētā dāvana – iespēja tikt pie apburoša smaida. Saņemot šo balvu, Laura nespēja valdīt aizkustinājumu, jo ne reizi vien bija minējusi, ka tieši problēmas ar zobiem ir traucēklis ceļā uz veiksmīgu karjeru “Es neticu, ka tas notiek ar mani. Jūtos kā pelnrušķīte pasakā,” teica Laura.

foto: Publicitātes
Pirmās vietas ieguvēja “panku meitene” Krista (no kreisās), otrās vietas ieguvēja Laura un trešās vietas īpašniece Inese.

Savukārt trešo vietu ieguva Inese, kurai dalība šovā bija kā īsts piedzīvojums - sieviete projekta laikā virkni lietu un notikumu uz savas ādas izbaudīja pirmo reizi. Viņa balvā saņēma ne tikai oficiālu bildinājumu no sava topošā vīra un bērnu tēva, bet arī stila konsultāciju un burvīgu kāzu kleitu. Savukārt Tallink viņu pārsteidza ar neaizmirstamu ceļojumu visai ģimenei uz Stokholmu, dodot iespēju Inesei izbaudīt savu pirmo braucienu ārpus mūsu valsts robežām. Kur dzīves līkloči dalībnieces aizveduši pēc projekta beigām – kā tagad sokas finālistēm un ko šobrīd dara pārējās raidījumā iepazītās sievietes - uzzināsiet jau pēc nedēļas – īpašā “Caur ērkšķiem uz...” speciālizlaidumā – 4. janvārī plkst. 21:00 “STV Pirmā!”