Pārcelties uz Ameriku mīlestības dēļ. Bārmeņa Ulda Mālmaņa stāsts
2017. gada 22. decembris, 12:34

Pārcelties uz Ameriku mīlestības dēļ. Bārmeņa Ulda Mālmaņa stāsts

Karlīna Timofejeva

Viens no labākajiem Latvijas bārmeņiem Uldis Mālmanis uz Sarasotu Floridā pārcēlās vairāk kā pirms gada, kad apņēma par sievu tur dzīvojošu latviešu meiteni Kristīni. Abi iepazinās pie bāra letes Rīgas svētku laikā, kad šarmantā sieviete burtiski savaldzināja Uldi. Toreiz Uldis strādāja, tāpēc abi pārmija vien dažus vārdus, tomēr Kristīne bija tā iekritusi bārmeņa sirdī, ka pēc pāris dienām viņš viņu aicināja uz pirmo randiņu. Tad arī abi saprata, ka ir kā radīti viens otram.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Nākamajā dienā Uldis ieradies pie Kristīnes ar puķuzirņu pušķi un kopš tā brīža viņi redzēja tikai un vienīgi viens otru. Jau nākamajā dienā Kristīne atgriezās Amerikā, bet pāris turpināja attiecības uzturēt virtuāli un pavadīja garas stundas sarunājoties internetā. Pēc diviem mēnešiem Uldis lūdza Kristīnes roku, bet pēc pus gada, atteikušies no sākotnējā plāna par ģimenes dibināšanu Latvijā, viņi apprecējās Amerikā.

Nu Uldis veiksmīgu karjeru Latvijā iemainījis pret mīlestību Amerikā, taču arī tur, otrpus okeānam, viņš nav atmetis ar roku savai kaislībai un turpina sevi apliecināt kā veiksmīgu un profesionālu bārmeni. Viņš burtiski izdzīvo savu versiju par Amerikas sapni - stūrē elegantu Mustangu un cenšas neuzkāpt pagalmā dzīvojošam krokodilam.

Intars Rešetins kanāla 360TV šovā “Sapnis par Ameriku”, kas TV ekrānos būs skatāms sestdien,  dosies ciemos pie Ulda, lai noskaidrotu, vai Sarasotas labākajos restorānos iespējams pagatavot kādu kokteili no pašmāju sastāvdaļām, kā arī centīsies okeānā nozvejot ko vairāk par dažiem (šķietami neēdamiem) putniem. Puiši iemēģinās arī Amerikas labāko pludmali, bet Uldis atklās, kā lutina savu mīļo sieviņu.