Miljonāra cienīgas izklaides. Latvijas goda konsuls izrāda savu iespaidīgo autoparku
2017. gada 8. decembris, 16:48

Miljonāra cienīgas izklaides. Latvijas goda konsuls izrāda savu iespaidīgo autoparku

Karlīna Timofejeva

Juris Buņķis ir viens no Losandželosas zināmākajiem latviešiem - turklāt pasaules mērogā. Viņš ir Latvijas goda konsuls, atzīts plastikas ķirurgs, pilots, šerifs, kolekcionārs, mecenāts un miljonārs - vienā vārdā, "Amerikas sapņa" iemiesojums. Tieši tāpēc 360TV šovā “Sapnis par Ameriku”, kas TV ekrānos būs skatāms jau sestdien, Intars Rešetins dosies otrpus okeānam, lai satiktu tieši viņu! Juris Buņķis Rešetinam ne tikai izrādīs savu māju, bet arī ļaus izbraukt ar kādu no saviem lepnajiem motocikliem, kā arī izrādīs angāru, kuru rotā dārgi spēkrati un pat lidmašīna.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Šīs ir manas “spēļmantiņas” iepazīstinot ar iespaidīgo autoparku sacīs Juris Buņķis. Protams, viens no pirmajiem jautājumiem, ieraugot lepnos auto, Intaram Rešetinam būs – cik tie ir vērti.

“Šāda lidmašīna jauna maksā 2.5 miljonus. Tagad tā ir 10 gadus veca un es pat īsti nevaru pateikt, cik šobrīd viņa maksā – miljonu? Miljonu ar pusi?” sacīs Juris.

Tiesa, viņš ar lidmašīnu vairs pats nelido, jo apsolījis sievai, ka tad, kad sasniegs 65 gadu slieksni, šim hobijam teiks ardievas. “Viņš deva šo solījumu tad, kad viņam bija 55 un pat neaptvēra, cik ātri pienāks 65,” Intaram Rešetinam atklāj Jura laulātā draudzene.

Taču neskatoties uz to, Jura Buņķa ikdiena ir piepildīta ar patiešām aizraujošām nodarbēm: “Es zinu daudzus cilvēkus, kuri saka, ka dzīve ir garlaicīga. Man nekad manā mūžā nav bijis garlaicīgi. Nekad! Ne tad, kad biju bērns, ne tad, kad gāju skolā.” savā dzīves filosofijā dalās Juris.

Vairākām automašīnām Jura garāžā ir ne tikai mantiska, bet arī emocionāla vērtība – tās glabā virkni nozīmīgu viņa dzīves atmiņas. Un, lai arī to tirgus vērtība svārstās no 100 līdz 50 tūkstošiem, kā atzīst Juris,  šie auto netiks pārdoti nekad un ne par kādu naudu.

Latvijas goda konsuls Juris Buņķis

Latvijas goda konsuls Juris Buņķis

gallery icon
11

Juris Intaram Rešetinam izrādīs māju, kuru būvē sev un sievai, kā arī tās prototipu ar daudzstāvu garāžā izvietotu ekskluzīvu automašīnu un motociklu kolekciju. Tāpat viņš ļaus Rešetinam izbraukt ar kādu no saviem lepnajiem motocikliem un izrādīs lidostas angāru, kurā šobrīd dzīvo vienuviet ar kundzi, dārgiem spēkratiem un pat lidmašīnu! Skatītājiem būs iespēja doties izbraukumā ar kuteri un piedalīties īstā plastiskajā operācijā, kur - ja vien pietiks dūšas - uzzināt plastikas ķirurģijas trikus un noslēpumus. Dodies līdzi Intaram Rešetinam piedzīvojumu pilnā ceļojumā un uzzini, kā Amerikā dzīvo miljonārs Juris Buņķis “Hobiju sestdienā”, 9. decembrī plkst. 21:00, kanālā 360TV!