foto: Ekrānuzņēmums
Dziedošā māsa Legzdiņa neticami notievējusi
Aija pēc 25 laulībā pavadītiem gadiem sākusi jaunas attiecības un neslēpj, ka šobrīd jūtas ļoti laimīga un mīlēta.
2017. gada 15. novembris, 12:25

Dziedošā māsa Legzdiņa neticami notievējusi

Karlīna Timofejeva

Viena no “dziedošajām māsām Legzdiņām” – Aija Eidinta - pusotra gada laikā atbrīvojusies no vairāk nekā 40 kilogramiem un nu raidījumā “Ievas jaunās pārvērtības”, kas “STV Pirmā!” ekrānos būs skatāms jau šovakar, būs gatava sākt jaunu dzīvi pavisam jaunā tēlā. Aija, kuru skatītāji kopā ar māsu iepazina TV šovā “Latvijas dziedošās ģimenes”, smej, ka viņai izdevies nomest “krietnu kartupeļu maisu.” Turklāt līdz ar vizuālajām pārmaiņām, kūleni apmetusi arī Aijas privātā dzīve – pēc 25 laulībā pavadītiem gadiem, viņa sākusi jaunas attiecības un neslēpj, ka šobrīd jūtas ļoti laimīga un mīlēta.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Man ir 55 un esmu nometusi vairāk nekā 40 kilogramus – ko man darīt tālāk? Tas, kas bija kādreiz, nav vairs šodien,“ savā pieteikumā raidījumam raksta Aija. Tāpēc “Ievas jauno pārvērtību” eksperti palīdzēs sievietei uzziedēt vēl vairāk, krāšņi izceļot gan matu sakārtojumu, gan dodot padomus stila veidošanā. Aija neslēpj, ka arī tad, kad svari rādījuši 122 kilogramus, viņa “nekompleksojusi”, bijusi brīva un dzīvespriecīga, taču tik labi kā šobrīd viņa neesot jutusies nekad un arī nekad iepriekš nav saņēmusi tik daudz apbrīnas un komplimentu.

foto: Ekrānuzņēmums
Aija pēc 25 laulībā pavadītiem gadiem sākusi jaunas attiecības un neslēpj, ka šobrīd jūtas ļoti laimīga un mīlēta.

Lai vēl vairāk stiprinātu pārliecību par Aijas spēkiem un mudinātu pārvarēt bailes no augstuma, ģimenes psihoterapeite Aina Poiša kopā ar viņu kāps augstajā Pēterbaznīcas tornī, bet pēc tam pavadīs jauku pēcpusdienu tērzējot par jaunajām attiecībām un dzīves laikā gūtajām atziņām. Bet Inita Sila viņai būs sarūpējusi neaizmirstamu pārsteigumu – tikšanos ar Aijas iedvesmas personu – dzejnieku Guntaru Raču.