foto: Ekrānuzņēmums
"Caur ērkšķiem uz…" dalībnieces pārbauda spēkus darba intervijās
Laura izvēlējās kandidēt uz sporta skolotājas amatu.
2017. gada 9. novembris, 15:14

"Caur ērkšķiem uz…" dalībnieces pārbauda spēkus darba intervijās

Jauns.lv

Jau šovakar pie telekanāla “STV Pirmā!” skatītājām nonāks sociālā raidījuma “Caur ērkšķiem uz..” jaunākā sērija, kurā dalībnieces ne tikai baudīs lutinošas procedūras skaistumkopšanas salonā un apmeklēs gleznošanas nodarbības, bet arī izmēģinās spēkus improvizētā darba intervijā. Dalībnieces uzklausīs un savas rekomendācijas sniegs Mairita Solima, viena no veiksmīgākajām Latvijas uzņēmējām un plaukstoša viesnīcu biznesa īpašniece ar gadiem ilgu pieredzi personāla atlasē, kā arī Jānis Bukums, raidījuma “Caur ērkšķiem uz..” vadītājs.

Pirmā darba intervijas treniņā sevi prezentēs Linda, kura izvēlējusies kandidēt uz tirdzniecības menedžeres amatu. Viņa neslēps, ka uz darba interviju pēdējoreiz bijusi pirms vairākiem gadiem, tāpēc ir diezgan uztraukusies. Pārsteidzot Lindu, Mairita uzreiz aicināja viņu “pārdot” savu somiņu – Linda ar šo uzdevumu tiks galā lieliski, radot par sevi ļoti pozitīvu pirmo iespaidu. Lai noskaidrotu, kādas izredzes darbu iegūt arī transseksuālim, Linda jau otrajā jautājumā atklāja savu personību, taču Mairita Solima uz šiem pārsteidzošajiem jaunumiem reaģēja ļoti korekti, aicinot Lindu turpmāk noteikti nekautrēties no sevis un uz darba intervijām nākt ar paceltu galvu.

foto: Ekrānuzņēmums
Laura izvēlējās kandidēt uz sporta skolotājas amatu.

Tālāk pie ekspertiem devās Laura, kura izvēlējās kandidēt uz sporta skolotājas amatu. Sievietes pašpārliecinātība Mairitu pārliecināja un viņai neradās ne mazākās aizdomas par to, ka viss stāsts par mācībām Sporta akadēmijā un pievēršanos veselīgam dzīvesveidam, patiesībā ir izdomāts. “Es pati tam reāli noticēju, tāpēc man arī tik labi sanāca” pēc intervijas atzina Laura.  Nepalaid garām – sociālais raidījums “Caur ērkšķiem uz..” jau šovakar plkst. 22:00 STV Pirmā!