foto: Ekrānuzņēmums
Ko bebri ceļ? Kā aktieris Mārtiņš Počs Andri Dambi minēja
2017. gada 31. oktobris, 10:26

Ko bebri ceļ? Kā aktieris Mārtiņš Počs Andri Dambi minēja

Karlīna Timofejeva

Šonedēļ atraktīvu un erudītu spēli šovā “Vai zini vairāk par Kreipānu?” sola populāri pašmāju aktieri. Vienā komandā apvienojušies Gints Andžāns un Mārtiņš Počs, kuri nekautrējas un piesaka sevi kā spēcīgu un sportisku komandu – kā nekā abi skrienot jau kopš bērnības.

Turklāt Mārtiņš Tukumā reiz kronēts kā labākais florbola vārtsargs un guvis sasniegumus arī paukošanas sacensībās, bet Gints savukārt nebaidās no dubļainā “Stipro skrējienā” un lepnumā paceļ galvu, kad atzīst, ka šogad noskrējis savu pirmo pusmaratonu.

Viņiem pretim stāsies aktieris Andris Bulis un deju skolotājs Agris Daņiļevičs, kurus vieno ne tikai mīlestība uz teātri, bet arī uz sportu un jo īpaši basketbolu. Kā nekā Andris vidusskolā normāli “kapājis” basketbolu, savukārt Agri vienmēr urdījusi vēlme uzzināt Aināra Bagatska panākumu atslēgu. Andris atzīst - viņam patīk darīt visu, kas ir pretējs sēdēšanai dīvānā un citu kritizēšanai, savukārt Agri ļoti velk pie ūdeņiem – viņa hobiji ir makšķerēšana un niršana.

Puišiem jo īpaši jautri veiksies pašmāju sporta personību atminēšanas spēlē – ja Andris un Agris visus atminēs vienā rāvienā, tad Mārtiņam un Gintam nāksies krietni pasvīst. “Tas, kurš mašīnas taisa Dakārai. Tos Oskarus,” autosportistu Andri Dambi atminēt mudinās Gints. Saprotot, ka šī taktika nebūs veiksmīga un no Mārtiņa neizdosies izvilināt pareizo atbildi, Andžāns ķersies pie citas, jautājot kolēģim “ko bebri ceļ?” Protams, pēc šāda jautājuma pareizā atbilde abiem būs rokās, taču, vai tā garantēs arī uzvaru spēles kopvērtējumā? Uzzini jau trešdien, 1. novembrī plkst. 22:00 aizraujošajā spēlē “Vai zini vairāk par Kreipānu?’ kanālā 360TV!