foto: Vida Press
Dzelteno, neganto un smieklīgo minjonu piedzīvojumi turpinās
Grū un minjoni gatavojas tvert ļaundari Baltazaru Bretu.
2017. gada 27. oktobris, 15:46

Dzelteno, neganto un smieklīgo minjonu piedzīvojumi turpinās

Jauns.lv

Studijas “Illumination Entertainment” franšīzes filma “Nejaukais es” trešā daļa ar asprātīgajiem minjoniem galveno varoņu lomās aizvedīs skatītājus galvu reibinošā ceļojumā.

Grū ir atlaists no darba ļaundaru apkarošanas organizācijā. Minjoni cer, ka viņš no jauna iekļausies kriminālajā pasaulē, bet tā vietā Grū nolemj doties ceļā, lai atrastu savu ilgi pazudušo šarmanto un par viņu veiksmīgāko dvīņubrāli Drū. Atkal satikušies, radinieki ātri vien izgudro sadarbību ar mērķi notvert ļaundari Baltazaru Bretu – izbijušo 80. gadu bērnu šovbiznesa zvaigzni, kurš kaldina atriebības plānu visai pasaulei. Protams, viņiem pievienosies arī negantie un smieklīgie minjoni.

foto: Vida Press
Grū un minjoni gatavojas tvert ļaundari Baltazaru Bretu.


Filmā varoņu lomas ierunājuši aktieri Stīvs Karels (Grū), Kristena Vīga (Lusija), Trejs Parkers (Baltazars Brats), Miranda Kosgrove (Margo), Dana Gaidžera (Edīte), Pjērs Kofins (minjoni) u. c.
Režisoru Pjēra Kofina un Kaila Balda izklaidējošās animācijas filmas trešā daļa Shortcut Premiere pieejama latviešu, krievu un oriģinālajā – angļu – valodā, kā arī ar latviešu un krievu valodas subtitriem. Lietotnē Shortcut ir iespēja noskatīties arī animācijas filmas pirmo un otro daļu.

foto: Vida Press
Ļaundarim Baltazaram Bretam pretī stāsies īsta superkomanda.


 

Skaties asprātīgās animācijas filmas “Nejaukais es” jaunāko daļu “Shortcut Premiere”.


Skaties Shortcut savā telefonā, datorā vai planšetdatorā. Tagad pieejama arī Shortcut Box ierīce, kas visu saturu ļauj ērti vērot praktiski jebkurā TV ekrānā. Iespējams izmēģināt 30 dienas bez maksas!