foto: Charlie Ans / Splash News/ Vida Press
Porziņģis pret Karmelo Entoniju – ar intrigu sākas jaunā NBA sezona
Uz latviešu talanta Porziņģa pleciem šosezon gulsies līdera nasta.
2017. gada 19. oktobris, 10:30

Porziņģis pret Karmelo Entoniju – ar intrigu sākas jaunā NBA sezona

Kasjauns.lv

20. oktobrī “Lattelecom” televīzijas skatītājiem kanāls “Best4Sport TV” sāks raidīt jauno NBA sezonu. Turklāt pirmā spēle, ko tiešraidē varēs vērot pulksten 3 naktī, būs Latvijas skatītājiem īpaša – tajā pašmāju basketbola talants Kristaps Porziņģis mērosies spēkiem ar savu līdzšinējo mentoru Karmelo Entoniju.

Latviešu basketbolista pārstāvētais klubs Ņujorkas “Knicks” uzņems viesos Oklahomasitijas “Thunder” komandu, kurā bez Rasela Vestbruka un Pola Džordža šosezon redzēsim arī pēdējo gadu “Knicks” lielāko zvaigzni Karmelo Entoniju.


Porziņģis Entoniju uzskata par savu līdz šim nozīmīgāko mentoru, kas palīdzēja Ņujorkā sadzīvot ar sporta pasaules augstajām prasībām. Turklāt abi basketbolisti spēlēs spēka uzbrucēja pozīcijā, tātad būs redzama tieša spēkošanās arī vienam pret otru. Vai Porziņģis pratīs nosegt savu skolotāju Entoniju?


Kopumā latviešu līdzjutējiem gaidāma aizraujoša sezona – Porziņģim visa līdera nasta gulsies uz viņa pleciem. Arī otram Latvijas NBA basketbolistam Dāvim Bertānam Sanantonio “Spurs” rindās jārāda stabils sniegums, jāizpelnās lielākas minūtes laukumā un jāpierāda savs varējums, jo debitanta sezona jau aiz muguras.

foto: Stephen Lew/CSM/REX/ Vida Press
Kristaps Porziņģis metīs gan trejačus, gan saimniekos arī pie groziem.


Kā veiksies mūsu vīriem? Seko līdzi “Lattelecom” televīzijā kanālā “Best4Sport TV”, kas pārraidīs spilgtākās Latvijas basketbolistu pārstāvēto komandu spēles. “Lattelecom” televīzijā NBA sezonas norise vērojama arī kanālā “NBA TV”.
Atsevišķi: Skaties “Knicks” pret “Thunder” spēli 20. oktobrī kanālā “Best4Sport TV” visās “Lattelecom” televīzijas platformās – lietotnē Shortcut, Interaktīvajā TV un Virszemes TV.


Skaties Shortcut savā telefonā, datorā vai planšetdatorā. Tagad pieejama arī “Shortcut Box” ierīce, kas visu saturu ļauj ērti vērot praktiski jebkurā TV ekrānā. Iespējams izmēģināt 30 dienas bez maksas!

Komentāru izplatīšanas noteikumi

1.Par komentāra saturu atbildību nes portāla lietotājs, kurš izplata komentāru.

2.Portāls neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem, un tam ir tiesības dzēst komentārus, kas neatbilst LR normatīvajiem aktiem un šiem noteikumiem.

3.Portālam ir tiesības aizliegt lietotājam pieeju sadaļai „Komentāri”, ja lietotājs pārkāpj LR normatīvos aktus un šos noteikumus.

4.Komentāros aizliegts izplatīt:

  • materiālus, kas pārkāpj ētikas, humānisma, morāles, tikumības un pieklājības normas;
  • personas goda un cieņu aizskarošus materiālus;
  • materiālus, kas pauž diskrimināciju un musina uz naida kurināšanu;
  • materiālus, kuros izcelta vardarbība, aicinājums uz vardarbību, draudi;
  • pornogrāfiska rakstura materiālus;
  • materiālus, kas diskreditē Latvijas valstiskumu un nacionālos simbolus;
  • materiālus, kas satur jebkāda veida reklāmu, t.sk. politisko reklāmu un aģitāciju;
  • materiālus, kas pārkāpj fizisko personu datu apstrādes normatīvos aktus (citas personas identificējoša informācija, u.c.);
  • materiālus, kas pārkāpj citu personu intelektuālā īpašuma tiesības;
  • materiālus, kas var saturēt datorvīrusus;
  • u.c. normatīvajos aktos aizliegtu informāciju, materiālus.

5.Ja komentāru ievietotājs neievēro LR normatīvos aktus un šos noteikumus, atkarībā no pārkāpuma rakstura vai sekām pārkāpējs saucams pie likumā noteiktās civiltiesiskās, administratīvās vai kriminālās atbildības.

6. Portāls aizsargā komentāru autoru konfidencialitāti. Portāls informāciju par komentāru autoriem (IP adresi) sniedz tikai un vienīgi tiesībsargājošām iestādēm uz rakstveida pieprasījuma pamata.

7. Publicējot materiālus portālā, portāla lietotājs vienlaicīgi izsniedz SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” neatsaucamu, vienkāršu, beztermiņa licenci, kas ir spēkā visā pasaulē un par kuru nav jāveic autoratlīdzības maksājumi. Licence SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” dod tiesības izmantot materiālu jebkādā ar normatīvajiem aktiem atļautā veidā. Izsniedzot licenci SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi”, portāla lietotājs saglabā visas autora tiesības uz publicētajiem materiāliem.

8. Trešajām personām bez rakstiskas atļaujas saņemšanas no SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” nav tiesības izmantot portāla lietotāju publicēto materiālu portālā.

9. Noteikumi ir saistoši komentāru izplatītājiem.

10. Portāls ir tiesīgs jebkurā laikā pēc saviem ieskatiem mainīt šos noteikumus un izmaiņas stājas spēkā ar brīdi, kad tās ir publiskotas portālā.