foto: Publicitātes foto
Lieliska izklaide maziem un lieliem! “Kapteinis Apakšbiksis: pirmā episkā filma”
Skolas direktorts, kurš domā, ka viņš ir ārkārtīgi entuziastisks un neticami apķērīgs supervaronis, vārdā Kapteinis Apakšbiksis
2017. gada 13. oktobris, 10:05

Lieliska izklaide maziem un lieliem! “Kapteinis Apakšbiksis: pirmā episkā filma”

Kasjauns.lv

Jautrā un aizraujošā animācijas filma “Kapteinis Apakšbiksis: pirmā episkā filma” neatstās vienaldzīgus ne mazos, ne lielos skatītājus. „Šajā filmā vienmēr ir jautri, nekas nevar aiziet greizi,” apgalvo galvenās lomas ierunātājs aktieris Kevins Hārts.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Animācijas filma “Kapteinis Apakšbiksis: pirmā episkā filma” balstīta uz tāda paša nosaukuma grāmatas motīviem, kuras autors ir Deivs Pilkijs. Grāmata izraisījusi lielu ažiotāžu bērnu vidū, tās daļas citu pēc citas izpērk no veikalu plauktiem, tāpēc vēl jo interesantāk ir redzēt, kā režisors Deivids Sorens spēlējas ar stāsta tēliem, tos „atdzīvinot”.

foto: 20th Century Fox Licensing/Merchandising / Everett Collection/ Vida Press
Divi labākie draugi Džordžs un Harolds pavadījuši vairākas stundas, veidojot komiksu grāmatas varoni Kapteini Apakšbiksi.


Filmas varoņi Džordžs Bērds un Harolds Hečkinss ir divi izdomas bagāti jokdari, kuri var pavadīt neskaitāmas stundas savā koka namiņā, radot dažādus komiksus. Kad viņu ļaunais direktors draud puikas izšķirt katru savā klasē, draiskulīgie zēni nejauši viņu nohipnotizē, liekot direktoram domāt, ka viņš ir ārkārtīgi entuziastisks un neticami apķērīgs supervaronis, vārdā Kapteinis Apakšbiksis.

foto: Vida Press
Džordža lomas ierunātājs Kevins Hārts ar dēlu Hendriksu filmas pirmizrādē.


Galvenā varoņa Džordža balsi ierunājis amerikāņu aktieris un viens no Holivudas komēdiju šovu lielākajām zvaigznēm Kevins Hārts. Aktieris intervijā sacījis, ka viņa dēls Hendriks ir liels Kapteiņa Apakšbikša fans un spēlēt vienu no bērna mīļākās grāmatas varoņiem un lielākajiem blēņdariem bija liels gods un reizē izaicinājums.
„Mana balss nav bērnišķīga, bet, tiklīdz liek runāt kā bērnam, esmu spiests eksperimentēt un atrast īsto tembru. Mēģināju daudzkārt, līdz izdevās. Redzot rezultātu, ir patīkams gandarījums un gribas smaidīt,” tā Hārts.
Jautrā animācijas filma Shortcut Premiere pieejama tās oriģinālajā – angļu – valodā un ar latviešu un krievu valodas subtitriem.
Skaties Shortcut savā telefonā, datorā vai planšetdatorā. Tagad pieejama arī Shortcut Box ierīce, kas visu saturu ļauj ērti vērot praktiski jebkurā TV ekrānā. Iespējams izmēģināt 30 dienas bez maksas!

Tēmas