"Pirmajā dejā" krāšņi uzmirdz skolas laika mīlestība
2017. gada 21. septembris, 22:20

"Pirmajā dejā" krāšņi uzmirdz skolas laika mīlestība

Karlīna Timofejeva

“Pirmā deja” televīzijā sievietēm “STV Pirmā!” šonedēļ pārsteidza ar patiesi sirsnīgiem un emocionāliem pāru iepazīšanās stāstiem, kas ļauj noticēt, ka īstu mīlestību iespējams atrast arī tad, kad sen jau vairs nav divdesmit. Pirmo deju apguva Dana un Rolands, kuri savulaik mācījušies vienā klasē un pat sēdējuši vienā solā, taču romantiskas jūtas abu starpā uzvirmojušas ilgi pēc skolas beigšanas, kad abi viens otru atkal atrada sociālajos tīklos. Viņiem pretim stājās likumsargi Natālija un Ervīns, kuru mīlas stāsts aizsākās tūrisma ceļojuma laikā un turpinājās arī pēc atgriešanās mājās – ar kopdzīvi, bildinājumu un pirmo deju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Horeogrāfs Gints Dancītis Natālijai un Ervīnam bija iecerējis tehniski sarežģītu deju, taču vien trīs dienas pirms kāzām joprojām nebija apmierināts ar abu sniegumu – līgaviņa dejoja “stīvi”, bet līgavainis nemitīgi jauca soļus: “Es nezinu, vai viņi dzīvē arī abi ir tādi “nūģīgi”, vai viņi to dara speciāli,” šķendējās horeogrāfs. Tomēr kāzu dienā abiem ar deju izdevās pārsteigt savējos un arī prasīgo deju skolotāju.

Danas un Rolanda pirmajai dejai horeogrāfs Inguss Stauģis sākotnēji bija izvēlējies grupas "Apvedceļš" hītu "Zemenes", kas, viņaprāt, absolūti raksturo jauno pāri un abu mīlas stāstu. Diemžēl mēģinājumu process, pretēji iecerētajam, izvērtās katastrofā un, redzot, cik grūti abiem iet ar soļu apguvi, pasniedzējs pieņēma lēmu mainīt plānus un piemeklēja lēnāku, krietni liriskāku dziesmu. “Ja nevaram dejot ar soļiem, dejosim ar sirsniņu,” piebilda Inguss pārim “galdā ceļot” romantisko Elijas Goldingas dziesmu “How long will I love you,” vēl nezinot, ka šī taktika vēlāk vainagosies ar panākumiem.

Žūrijai izvēlēties šīs nedēļas uzvarētāju bija īpaši grūti, jo abiem pāriem dejošana bija īsts pārbaudījums – soļi nevedās, piekliboja arī ritma izjūta. Taču iepretim sarežģītākajai dejai Natālijas un Ervīna izpildījumā, uzvarēja skolas laika mīlas deja Danas un Rolanda izpildījumā, kuras trumpis šoreiz bija vienkāršība un patiesa sirsnība. Skaties jaunlaulāto sacensību šovu “Pirmā deja” arī nākamajā ceturtdienā,  plkst. 21:00, televīzijā sievietēm “STV Pirmā!”