foto: Publicitātes foto
Studentu ambīcijas un intrigas jaunajā seriālā “Elite”
Seriāls "Elite" vēsta par jauniešu draudzību, kļūdām un izvēlēm.
2017. gada 21. septembris, 09:41

Studentu ambīcijas un intrigas jaunajā seriālā “Elite”

Kasjauns.lv

Jaunais 2017. gada sešu sēriju seriāls “Elite” ieved skatītājus universitātes raibajā pasaulē. Kādam no studentiem tas ir dzīves labākais posms, citam sastapšanās un cīņa ar atkarībām, līdzcilvēku neiecietību un iesaistīšanos netīrās spēlēs.

Seriāla “Elite” veidotājs ir Džess Briteins. Viņa izlolotais stāsts ir par Holliju un Džordžiju, kuras ir labākās draudzenes kopš 11 gadu vecuma. Meitenes iestājas Edinburgas Universitātē un jau pirmajā mācību gadā nokļūst elites studentu kopienā. Grupas priekšgalā viņas sastop mīklaino profesori Džūdu Makdermidu, un viss mainās. Meitenes nonāk noslēpumu, briesmu un narkotiku pasaulē. „Elite ir stāsts par dažādiem veidiem, kā jaunas sievietes universitātē izvirza savas ambīcijas,” tā seriālu raksturo režisors Briteins.

foto: BBC/Balloon/Brian Sweeney
Galvenās varones Hollija (no kreisās, aktrise Sinnove Kārlsena) un viņas labākā draudzene Džordžija (aktrise Eislinga Fransiosi) nonāk elites kopienā.


Seriāls ne tikai izklaidē ar interesantu sižetu par pusaudžu meiteņu dzīvi universitātē, bet reizē skar arī šā brīža aktuālās problēmas – universitātēs augošo mācību maksu, sociālās nevienlīdzības palielināšanos, pusaudžu izaicinājumus un tiem ceļā esošos kārdinošos piedāvājumus. Seriālā apspēlētas situācijas, kas sastopamas arī reālajā dzīvē, bet reti ir vērojamas pieaugušo auditorijai domātajos seriālos. Ir vērts ielūkoties jauniešu drāmā!
Shortcut Films seriāls ierunāts latviešu valodā, kā arī pieejams tā oriģinālajā – angļu – valodā.


Seko līdzi seriāla raibajiem un dramatiskajiem studentu dzīves notikumiem Shortuct Films.

Skaties “Shortcut” savā telefonā, datorā vai planšetdatorā. Tagad pieejama arī “Shortcut Box” ierīce, kas visu saturu ļauj ērti vērot praktiski jebkurā TV ekrānā. Iespējams izmēģināt 30 dienas bez maksas!
Shortcut Films - seriāli, iecienītākās filmas, raidījumi, plašs saturs bērniem utt. Abonēšanas maksa 6 EUR/mēnesī.
Shortcut Premiere - jaunākās filmas tikko no kinoteātriem. Vienas filmas cena 48 stundām – līdz 3,60 EUR.
Shortcut TV - vairāk nekā 50 TV kanāli un to arhīvs. Aktuālāko sporta un izklaides notikumu tiešraides. Abonēšanas maksa 6 EUR/mēnesī.

Tēmas