foto: Publicitātes foto
Kolorītie “Galaktikas sargi” atgriežas
Divām Oskara balvām nominētā zinātniskās fantastikas filma “Galaktikas sargi. 2. daļa”.
2017. gada 20. septembris, 09:27

Kolorītie “Galaktikas sargi” atgriežas

Kasjauns.lv

Divām Oskara balvām nominētā zinātniskās fantastikas filma “Galaktikas sargi. 2. daļa” ir vizuālo efektu pārsātināta, ar labu humoru piepildīta izklaide vairāk nekā divu stundu garumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Raibā kompānija ir atgriezusies pilnā sastāvā! Un joprojām viss notiek pa vecam – ar apbrīnojamu regularitāti tā turpina iekulties visdažādākajās situācijās un gandrīz bez zaudējumiem (dažreiz pat ar ieguvumiem) apkārtējiem tikt no tām laukā. Šoreiz viņu galvenais uzdevums būs atminēt Galaktikas lielāko noslēpumu – kurš tad īstenībā ir Pītera Kvila tēvs?

foto: Publicitātes foto
Liela uzmanība vērsta uz galvenajiem varoņiem un to savstarpējām attiecībām.


“Marvel Comics” supervaroņu stāstā balstītās filmas “Galaktikas sargi” režisors ir Džeimss Gans. Salīdzinot 2014. gada oriģinālo filmu ar šajā gadā iznākušo turpinājumu, režisors sacīja: „Pirmā daļa bija kosmosa opera, ne zinātniskās fantastikas filma. Otrajā daļā zinātniskās fantastikas tomēr ir vairāk.”

foto: Publicitātes foto
Novērtē Krisa Prata un Zoī Saldanas sniegumu šajā filmā.


Filmā redzēsim jau iemīļotos varoņus – Krisa Prata atveidoto Zvaigžņu Lordu, Zoī Saldanas Gamoru, Deiva Botistas Draksu, Bredlija Kūpera jenotu Roketu un Vina Dīzela mazo Grūtu. “Shortcut Premiere” filma skatāma tās oriģinālajā – angļu – valodā un ar latviešu un krievu valodas subtitriem.


Skaties vizuāli efektīgo zinātniskās fantastikas piedzīvojumu filmu vietnē “Shortcut Premiere”


Skaties “Shortcut” savā telefonā, datorā vai planšetdatorā. Tagad pieejama arī “Shortcut Box” ierīce, kas visu saturu ļauj ērti vērot praktiski jebkurā TV ekrānā. Iespējams izmēģināt 30 dienas bez maksas!
Shortcut Films  - seriāli, iecienītākās filmas, raidījumi, plašs saturs bērniem utt. Abonēšanas maksa 6 EUR/mēnesī.
Shortcut Premiere - jaunākās filmas tikko no kinoteātriem. Vienas filmas cena 48 stundām – līdz 3,60 EUR.
Shortcut TV - vairāk nekā 50 TV kanāli un to arhīvs. Aktuālāko sporta un izklaides notikumu tiešraides. Abonēšanas maksa 6 EUR/mēnesī.

Tēmas