Šova "Pirmā deja" uzvarētājs saderināšanās gredzenu paslēpj "kinderolā"
2017. gada 14. septembris, 22:20

Šova "Pirmā deja" uzvarētājs saderināšanās gredzenu paslēpj "kinderolā"

Karlīna Timofejeva

Šonedēļ “STV Pirmā!” jaunlaulāto šovā “Pirmā deja” sacentās romantiska un kaisles pārpilna deja Irinas un Aleksandra Izpildījumā, kā arī azartiski un rokenrola ritmos ieturēti soļi Renātes un Ralfa izpildījumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai arī žūrijai uzvarētāju izvēlēties šoreiz bija īpaši grūti, par labāko tika atzīta jestrākā no dejām, kurā apvienoti gan valša, gan rokenrola elementi. Tikpat neparasts, kā pirmā deja ir arī uzvarētājpāra bildinājuma stāsts – ar meistarīgiem paņēmieniem, liekot lietā sakarsētus nažus, Ralfs saderināšanās gredzenu bija paslēpis “kinderolā”, kuru kā dāvanu pasniedzis mīļotajai. Varam vien iedomāties, cik milzīgs bija Renātes pārsteigums, kad atverot dzelteno olas “viducīti”, tajā mantiņas vietā mirdzēja ilgi gaidītais gredzentiņš.

Otrie labākie šoreiz bija Irina un Aleksandrs, kur iepazinās savā darbavietā – naktsklubā. Irina strādāja par viesmīli, bet Aleksandrs – apsargu. Jauniešu līdzšinējā deju pieredze bijusi saistīta tikai ar uzdancošanu abu kopējā darba vietā, tāpēc tik sarežģīto deju soļu apgūšana viņiem bija īsts izaicinājums - ne reizi vien abi bija gatavi padoties un no turpmākās cīņas izstāties. Turklāt arī pasniedzēja bija līdzīgās domās, atzīstot, ka ir vīlusies par to, kas notiek: “Biju domājusi, ka būs viss nenormāli forši, viņi tur griezīsies un viņiem viss sanāks. Bet īstenībā ir galīgi bēdīgi,” savas pārdomas neslēpa deju skolotāja Anda Ķikute. Taču, neskatoties uz grūtībām Irinai un Aleksandram pirmā deja izdevās patiešām lieliska! Skaties jaunlaulāto sacensību šovu “Pirmā deja” arī nākamajā ceturtdienā,  plkst. 21:00, televīzijā sievietēm “STV Pirmā!”