foto: Ekrānuzņēmums
Šovā "Pirmā deja" līgava izvirza ultimātu – ja nesaņems bildinājumu, kāzu nebūs!
Edgars un Sintija ļāvās krietni jestrākiem ritmiem populārās “Bermudu divstūra” dziesmas “Disko” izpildījumā.
2017. gada 24. augusts, 22:20

Šovā "Pirmā deja" līgava izvirza ultimātu – ja nesaņems bildinājumu, kāzu nebūs!

Karlīna Timofejeva

“STV Pirmā!” iemīļotajā šovā “Pirmā deja” šonedēļ par labāko kāzu deju sacentās Valērijs un Sarmīte, kuri izpildīja lirisku un emocionālu deju Laura Reinika hita “Es domāšu par tevi” pavadībā, kā arī Edgars un Sintija, kuri ļāvās krietni jestrākiem ritmiem populārās “Bermudu divstūra” dziesmas “Disko” izpildījumā. Valērijs un Sarmīte pēc vairāk nekā septiņu gadu kopdzīves, no kuriem daļa pavadīta Anglijā, izlēmuši atgriezties mājās, lai svinētu kāzas un piedalītos šovā, taču uzvaras lauri un galvenā balva šoreiz abiem gāja secen. Uzvaru šīs nedēļas sērijā guva otrs pāris – Sintija un Edgars, kuri kāzu datumu bija “nolikuši” vēl pirms līgava saņēmusi tik ilgi gaidīto bildinājumu. Lai pasteidzinātu šo notikumu, Sintija pat izvirzīja ultimātu mīļotajam - ja roka netiks lūgta kā pienākas līdz maijam, kāzu nebūs!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Asaras laulību ceremonijā un akrobātiska kāzu deja
Edgars ir emocionāls vīrietis, kurš nekaunas no asarām - viņš neslēpj, ka raudājis dienā, kad viņa izredzētā Sintija pasaulē laida abu kopīgo dēliņu, kā arī nebaidījās izplūst asarās arī laulību ceremonijas laikā. Iepazīstoties ar deju skolotājas Lindas Mīļās iecerētās kāzu dejas horeogrāfiju, Sintija bija visai skeptiska vien nosakot: “Tā nav mūsu mūzika” Taču Edgara un horeogrāfes pierunāta, viņa ne tikai desmit dienu laikā apguva sarežģītos soļus, bet arī kopā ar mīļoto svinēja uzvaru šovā.

foto: Ekrānuzņēmums
Edgars un Sintija ļāvās krietni jestrākiem ritmiem populārās “Bermudu divstūra” dziesmas “Disko” izpildījumā.

Atgriežas dzimtenē, lai apprecētos
Valērijs un Sarmīte ilgus gadus dzīvoja Anglijā, audzinot kopīgo dēliņu, bet nu nolēmuši dibināt ģimeni un turpināt dzīvi Latvijā. Viņu pirmajai dejai talantīgais horeogrāfs Kristaps Aleksandrovs bija izvēlējies Laura Reinika jaunāko hitu "Es domāšu par tevi". Valērijam īpašas grūtības sagādāja sarežģītais mēģinājumu process un deju skolotāja augstās prasības, tāpēc puisis ne reizi vien bija gatavs šovu pamest. Vai viņam izdevās realizēt pasniedzēja ieceres un dejas lakā pievērsties savai mīļotāja, nevis domāt tikai un vienīgi par soļiem? Vērtējiet paši!