Mārtiņš Rītiņš, lai arī devies pensijā, festivālā “Positivus 2017” mūs baros
2017. gada 10. jūlijs, 19:08

Mārtiņš Rītiņš, lai arī devies pensijā, festivālā “Positivus 2017” mūs baros

Karlīna Timofejeva

Latvijas pēdējo gadu labākais šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, pametis restorānu “Vincents”, nu darbojas “Slow Food” lauciņā, un Baltijas vērienīgākajā festivālā “Positivus” apmeklētājiem piedāvās baudīt ēdienu lēnām un nesteidzoties. 360TV sarkanā paklāja raidījumā “Kas Karsts?” Rītiņš stāsta, ka frī kartupeļi un eļļā fritēta bute nav nemaz tik kaitīgi.

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš un Slow Food Riga

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš un Slow Food Riga rāda kā pagatavot autentiskus Fish and chips jeb zivi ar kartupeļiem britu gaumē.

gallery icon
37