foto: ©20thCentFox/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Drosmīgi, dramatiski un ļoti asiņaini. Hjū Džekmens pēdējo reizi Vilknadža tēlā filmā “Logans”
“Logans” ir supervaroņa Vilknadža pēdējā filma.
2017. gada 27. jūnijs, 14:37

Drosmīgi, dramatiski un ļoti asiņaini. Hjū Džekmens pēdējo reizi Vilknadža tēlā filmā “Logans”

Kasjauns.lv

No 27. jūnija Shortcut Premiere pieejama šā gada martā pirmizrādi piedzīvojusī filma “Logans”. Filma ir noslēgums 17 gadus ilgušajai supervaroņa Vilknadža sāgai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Logans” ir spilgts un neaizmirstams noslēgums vienam no mūslaiku iemīļotākajiem varoņiem – Vilknadzim. Galveno lomu spēlē austrāliešu aktieris un producents Hjū Džekmens. “Logans” ir Džekmena trešā solo filma leģendārā “X-cilvēki” varoņa Vilknadža tēlā, bet otrā, kuras režisors ir Džeimss Mangolds. Filmā Džekmenam pievienojas citi lieliski aktieri: Patriks Stjuarts, Boids Holbrūks un Ričards Ī. Grants.

foto: ©20thCentFox/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Filmas zvaigznes – Hjū Džekmens un 12 gadu vecā spāņu aktrise Dafne Kīna.


Džekmens pirmo reizi Vilknadzi spēlēja 2000. gada “X-cilvēki” filmā un līdz šim kopumā leģendārā “Marvel” komiksu varoņa tēlā ir parādījies astoņās filmās. Filmējoties “Loganā”, Džekmens zināja, ka tas būs 17 gadus ilgušās supervaroņa sāgas noslēgums. „Diez vai būtu nospēlējis šo lomu, ja nebūtu pieņēmis lēmumu, ka Vilkandzi atveidoju pēdējo reizi. Kad 17 gadus esi spēlējis šo varoni, ir gan liela atbildība, gan izaicinājums to pēdējo reizi izdarīt lieliski. Vilknadža loma man ir ļoti personiska un tuva. Aizkustinoši, ka cilvēki vairāk novērtē viņa cilvēcīgumu, nevis supervaroņa spējas,” tā Džekmens.
Ja turpmāko 20 gadu laikā kāds no aktiera bērniem vai mazbērniem jautās, kuru Vilknadža filmu lai noskatās, viņš pavisam noteikti ieteiks “Loganu” kā labāko izvēli. Tā visatbilstošāk parādot supervaroņa patieso būtību. Savukārt ārpus kino ekrāna aktierim pēdējā gada laikā neiet tik spīdoši. Pagājušā gada novembrī un šā gada maijā viņu piemeklēja veselības problēmas. Džekmenam diagnosticēja bazālo šūnu karcinomu, kas ir visbiežāk sastopamais ādas vēža tips. Aktieris tviterī publicēja fotogrāfiju, kurā redzams ar plāksteri uz deguna. „Vēl viena bazālo šūnu karcinoma. Tagad tās vairs nav. Lūdzu, lūdzu, lietojiet saules aizsargkrēmu!” viņš rakstīja. Pleķi uz aktiera deguna pamanīja viņa sieva Debora Lī Fērnesa un ieteica doties pie ārsta.

foto: ©20thCentFox/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Filma pirmizrādi kino ekrānos piedzīvoja šā gada martā.

Skaties Shortcut Premiere (vienas filmas cena – līdz 3,60 eiro) un Shortcut Films (seriāli, filmas, raidījumi, saturs bērniem utt.; abonēšana – 6 EUR/mēn.) lietotnē Shortcut savā telefonā, datorā vai planšetdatorā. Tagad iespējams iegādāties arī Shortcut Box ierīci, kas visu saturu ļauj ērti vērot jebkurā TV ekrānā ar HDMI savienojumu. Filmas cena uz divām diennaktīm no iegādes brīža – 3,60 eiro.

Hjū Džekmens filmā "Logans"

gallery icon
7

Hjū Džekmens pludmalē Austrālijā

Austrāliešu aktieris Hjū Džekmens vairākkārt atzīts par seksīgāko slaveno vīrieti pasaulē. Tiesa, ne pēdējos gados. Taču aktierim aizvien ir apjūsmotāju ...

gallery icon
16
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās