foto: Publicitātes
Jaunums TV īpašniekiem – "Shortcut Box"
„Shortcut Box” televīzijas skatīšanos padarīs aizraujošāku.
2017. gada 7. jūnijs, 19:18

Jaunums TV īpašniekiem – "Shortcut Box"

Kasjauns.lv

„Lattelecom” piedāvā paplašināt ikviena televizora iespējas, lai ērti un netraucēti, bez kanālu programmu noteiktajiem laika ierobežojumiem, skatītos iecienītākos seriālus, filmas vai tiešraides arī uz lielā ekrāna. Turklāt pirmajiem interesentiem Lattelecom piedāvā „Shortcut Box” izmēģināt veselu mēnesi bez maksas un bez ilgtermiņa saistībām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tiešsaistes straumēšanas ierīce „Shortcut Box” darbosies visā Latvijā un ir piemērota TV ekrāniem ar HDMI savienojumu. Papildus nepieciešams jebkura operatora interneta pieslēgums – vada vai bezvadu, WiFi vai 4G.

„Ierīce „Shortcut Box” ir piemērota tiem, kas vēlas baudīt plašu un kvalitatīvu saturu uz lielā mājas ekrāna, nepielāgojot savu ikdienu tradicionālajai TV programmai. Turklāt „Shortcut” ir vienīgā lietotne Latvijā ar tik plaša satura piedāvājumu visās ierīcēs  – sākot ar kulta seriāliem un filmām īsi pēc to pasaules pirmizrādēm un beidzot ar tiešraidēm no dažādiem nozīmīgiem sporta notikumiem Latvijā un pasaulē. Tagad arī TV ekrānā!” skaidro „Lattelecom” biznesa attīstības direktore Inga Alika-Stroda.

Jaunā „Shortcut Box” iekārta tiek piedāvāta kopā ar lietotni „Shortcut” – tūkstošiem filmu un seriālu, kā arī 50 skatītāju iecienītāko TV kanālu. Lietotājiem, kas izveidojuši savu kontu, kam pieslēgts arī dators vai telefons, „Shortcut Box” nodrošinās iespēju iesākto filmu vai seriālu turpināt skatīties jebkurā no ekrāniem. Kopējā abonēšanas maksa ir  14,99 eiro mēnesī. Pieteikties iekārtas saņemšanai var www.shortcut.lv/box, zvanot 177 un „Lattelecom” veikalos.

Par „Shortcut Box”

„Shortcut Box” ir Google sertificēta Android TVTM ierīce, kas viena no pirmajām Latvijā darbosies ar jaunāko „Google Android Nougat” operētājsistēmu. Tā atbalsta 4K saturu ar 60 kadriem sekundē, kas ļauj skatīties arī Ultra HD video. Tāpat ierīcei būs četru kodolu procesors, kas nodrošina ātru un vienmērīgu datu pārraidi un stabilu savienojumu, kā arī ierīcei iespējams pievienot ārējos datu nesējus un palielināt atmiņu. „Shortcut Box” tālvadības pulti varēs vadīt arī ar balsi – angļu valodā.