foto: Moviestore Collection/REX/ Vida Press
Kulta seriāla "Tvinpīka" turpinājums ir klāt!
„Tvinpīkas” jaunā sezona būs 18 daļās sadalīti stāsti par notikumiem mistiskajā pilsētā Tvinpīkā.
2017. gada 7. jūnijs, 17:01

Kulta seriāla "Tvinpīka" turpinājums ir klāt!

Kasjauns.lv

„Tvinpīka” pēc 25 gadiem atgriežas televīzijā! Jaunās, tikko ASV pirmizrādi piedzīvojušās seriāla sērijas būs skatāmas ik pirmdienu kanālā „STV Pirmā!”. Bet iepriekšējo sezonu sērijas – lietotnē „Shortcut”.

foto: Moviestore Collection/REX/ Vida Press
FIB īpašo aģentu Deilu Kūperu satiksim arī jaunākajās „Tvinpīkas” sērijās. Viņu atveido aktieris Kails Maklahlans.

Mistiskā drāmas seriāla „Tvinpīka” jauno sezonu veido jau iepazītie mākslinieki – Deivids Linčs un Marks Frosts. Seriāla „Tvinpīka” pirmās sērijas pirmizrāde notika 1990. gadā, un sižets aizsākās ar ziņas saņemšanu par Lauras Palmeres mirstīgo atlieku atrašanu vietējā ezera krastā. Izmeklēšanu vadīja FIB īpašais aģents Deils Kūpers. Naktīs aģents redzēja dīvainas vīzijas, kurās Laura un citi noslēpumaini cilvēki stāsta viņam, ka Tvinpīkā drīzumā notiks kaut kas daudz, daudz ļaunāks nekā viena slepkavība... Jaunā sezona vēsta par dzīvi Tvinpīkā 25 gadus pēc Palmeres nāves.

foto: gotpap/Bauergriffin.com/ Vida Press
Lauras Palmeres tēlā filmējas Vācijā dzimusī aktrise Šerila Lī.

Nemainīgi seriālā skatītājus priecēs aktieri Kails Maklahlans, Džeimss Maršals, Šerila Lī, Rejs Vaiss un pats seriāla veidotājs Deivids Linčs. Tāpat redzēsim jaunus aktierus, piemēram, Maiklu Ceru, Naomi Votsu, Amandu Seifrīdu, industriālā roka grupas „Nine Inch Nails” dalībnieku Trentu Reznoru, Džesiku Šoru, Džeinu Leviju. Kopumā seriālā piedalījušies vairāk nekā 200 aktieri.
Seriāls „Tvinpīka” kļuva par vienu no sava laika labāk novērtētajiem seriāliem un pārtapa par kulta seriālu. 1992. gadā iznāca filma „Twin Peaks: Fire Walk with Me”, kas vēsta par notikumiem pirms Palmeres slepkavības. TV Guide „Tvinpīku” ierindoja starp 50 visu laiku izcilākajiem seriāliem, kā arī iekļāva starp tiem seriāliem, kas „pārāk ātri tikuši atcelti”. Pienācis laiks novērtēt jaunos notikumus mistiskajā „Tvinpīkā”!

foto: Splash News/ Vida Press
Kulta seriāla veidotājs Deivids Linčs.