foto: MGM TV/Fx Productions/REX/ Vida Press
“Fargo” neliks vilties. Klāt jaunā sezona!
Aktieris Billijs Bobs Trontons seriālā iejūtas algota slepkavas lomā.
2017. gada 17. maijs, 14:44

“Fargo” neliks vilties. Klāt jaunā sezona!

Kasjauns.lv

Gaumīgs amerikāņu melnais humors, lielisks aktieru sastāvs un intriģējoši notikumi – arī jaunākajā seriāla “Fargo” sezonā. Shortcut Films piedāvā noskatīties visas trīs seriāla sezonas!

Katra no seriāla sezonām ir ar atšķirīgu galveno vēstījumu, laiku un varoņiem, bet vienojošais visām sezonām ir tā hronoloģiskie notikumi, kas balstīti uz 1996. gada filmu “Fargo”.
Seriāla pirmā sezona iesākas ar notikumiem kādā Minesotas štata mazpilsētiņā. Tur ierodas rūdīts algotais slepkava Lorns Malvo (atveido aktieris Billijs Bobs Torntons), kuru pilnīga nejaušība saved kopā ar pilsētā dzīvojošu pilnīgu neveiksminieku, apdrošināšanas aģentu Lesteru (Martinu Frīmenu). Šī satikšanās veicina pilnīgi negaidītus notikumus un neparedzamus atrisinājumus. Lesters maina savu lūzera dzīvi, taču arī upurē citu apkārt esošo dzīves...

foto: MGM TV/Fx Productions/REX/ Vida Press
Hobita un Vatsona lomas atveidotājs Martins Frīmens atveido naivu neveiksminieku.


Tikko kā šis seriāls pirmo reizi parādījās TV ekrānos, tas saintriģēja un aizrāva skatītājus un kritiķus ar gaumīgiem jokiem un negaidītiem notikumu pavērsieniem. Turklāt pirmajā sezonā redzējām lielisko aktieru –Billija Boba Torntona un Martina Frīmena saspēli. Oskarotais aktieris Billijs Bobs Torntons no 2000. līdz 2003. gadam bija precējies ar aktrisi Andželīnu Džoliju, un viņa kāju joprojām rotā tetovējums ar bijušās mīļotās vārdu. Torntons savas dzīves laikā ir precējies un šķīries piecas reizes, un viņam ir četri bērni no trim sievietēm. Savukārt Martins Frīmens kino gardēžiem vislabāk pazīstams kā Vatsona lomas atveidotājs britu seriālā Šerloks un viens no galvenajiem personāžiem “Hobitā”. “Fargo” aktieru ansambli papildina godalgām bagātā aktiera Toma Henka dēls Kolins Henks.
Tikmēr otrās sezonas zvaigzne un slavenā supervaroņa filmas “Zirnekļcilvēks” meitenes lomas atveidotāja Kirstena Dansta un Fargo kolēģis Džesijs Plemonss šā gada sākumā saderinājās un gatavojas kāzām. Plemonss bieži vien intervijās stāstīja, ka ir sajūsmināts par iespēju filmēties kopā ar pieredzējuši kino aktrisi Kirstenu Danstu. Trīsdesmit četrus gadus vecās aktrises un divdesmit astoņus gadus vecā aktiera romantiskās attiecības atklātībā nāca pagājušajā vasarā.
Bet jaunākajā, trešajā sezonā galvenajā lomā redzēsim Evanu Makgregoru, kurš redzams arī šā gada filmās “Skaistule un briesmonis” un “Vilcienvakte 2”.


Skaties Shortcut Films (seriāli, filmas, raidījumi, saturs bērniem utt.; abonēšana – 6 EUR/mēn.) un Shortcut Premiere (vienas filmas cena – līdz 3,60 eiro) lietotnē Shortcut tavā telefonā, datorā vai planšetdatorā, kā arī Apple TVun Android TVtm.