Vīrs fanātiski aizrāvies ar piramīdām – ko darīt, ja mīļotā hobijs šķiet dīvains?
2017. gada 11. maijs, 15:09

Vīrs fanātiski aizrāvies ar piramīdām – ko darīt, ja mīļotā hobijs šķiet dīvains?

Kasjauns.lv

Hobijs, kur sevi īstenot ārpus darba rutīnas, noteikti ir nepieciešams katram. Taču, ko darīt, ja mīļotais aizrāvies ar šķietami smieklīgu un pat dīvainu lietu? Ar šādu problēmu saskārusies Zanda, kura televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” šovā “Melu detektīvs” risinās attiecības ar vīru Nauri un mēģinās kliedēt laulībā iezagušos rutīnu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Izrādās Nauris fanātiski aizrāvies ar piramīdām un visu savu laiku velta šī unikālā brīnuma izzināšanai – gan skatoties dokumentālās filmas un lasot grāmatas par piramīdu rašanās vēsturi, gan dodoties ceļojumā uz Ēģipti milzu akmens krāvumus skatīt klātienē.

Taču Zandai vīra aizraušanās šķiet smieklīga un nesvarīga, bet ceļojumu uz Austrumu zemi viņa joprojām atceras kā bezjēdzīgu akciju. Turklāt Nauris ir arī pedants un nemīl, kad netiek ievēroti noteikumi - gan satiksmē, braucot ar auto, gan attiecībās. Vai abi spēs atkal atrast ceļu vienam pie otra? Kādus vēl atklājumus gaismā cels melu detektors – uzzināsi jau šovakar plkst. 21:00 “STV Pirmā!” attiecību šovā “Melu detektīvs”.