foto: Publicitātes foto
Iepazīsti ASV talantus šovā "Balss"
Šova „The Voice US” 11. sezonas treneri: Ādams Levins, Ališija Kīsa, Mailija Sairusa un Bleiks Šeltons.
2017. gada 28. aprīlis, 13:20

Iepazīsti ASV talantus šovā "Balss"

Kasjauns.lv

„Shortcut” piedāvā noskatīties ASV telekanāla NBC veidotā muzikālā šova „Balss” 9., 10. un 11. sezonu – kaut visas sērijas pēc kārtas.

Šova 11. sezonā treneru lomas uzņēmušies četri slaveni mūziķi: Ādams Levins, Bleiks Šeltons, Ališija Kīsa un Mailija Sairusa. Grupas „Maroon 5” līderis Ādams Levins TV šovā „Balss” piedalās kopš 2011. gada. Viņš saskaņā ar „Forbes” datiem 2015. gadā bija vislabāk apmaksāto slavenību saraksta augšgalā. Mūziķa ienākumi ir aptuveni 75 miljoni gadā. Pagājušajā gadā viņa sieva zīmola „Victoria’s Secret” modele Behatija Prinsla laida pasaulē pirmdzimto – meitu. 

foto: NBC TV/REX/ Vida Press
Grupas „Maroon 5” līderis Ādams Levins kopš 2011. gada apmāca jaunos dziedāšanas talantus.

Šajā „Balss” sezonā Kristīnes Agileras vietā žūrijas komisijā iekļuva skandalozā dziedātāja Mailija Sairusa, un jaunās zvaigznes bravūra ne pārāk iepriecināja pārējos trenerus. Levins pat paziņoja, ka šovu pametīs, ja arī turpmāk Sairusa piedalīsies talantu šovā. Tomēr zināms, ka nākamajā sezonā Sairusas vietā nāks dziedātāja Gvena Stefani, kurai jau vairāk nekā gadu ir attiecības ar citu „Balss” treneri, dziedātāju Bleiku Šeltonu.
Savukārt šova vadītāja lomā atgriežas iecienītā TV personība un radio dīdžejs Karsons Deilijs.

foto: PG / Splash News/ Vida Press
„Balss” vadītājs un producents Karsons Deilijs divas reizes ieguvis prestižo „Emmy” balvu.

„Cilvēki domāja, ka mēs esam pavisam traki, kad NBC sāka raidīt jauno šovu „Balss”,” saka Deilijs, piebilstot, ka TV jau ar lieliskiem panākumiem tolaik startēja tādi talantu šovi kā „X-Factor” un „American Idol”. Bet „Balss” piedāvāja pavisam jaunu formātu: mentorus, nevis tiesnešus; vērtēšanu, neredzot izpildītāju; balstījās uz iedrošināšanu, nevis kritiku. „Tā bija pavisam cita pieeja, un jāatzīst, pati labākā, jo, neredzot izpildītāju, var vērtēt godīgāk,” prāto Deilijs.
Šī ir pirmā sezona, kad treneros ir divas sieviete – Mailija Sairusa un Ališija Kīsa. „Mailija ir ļoti ekstraverta personība, skaļa, ar viedokli. Ališija ir viena no jaukākajām sievietēm, ko pazīstu, un, protams, viena no ražīgākajām mūzikā ar 15 „Grammy” balvām un 60 miljoniem pārdotu ierakstu. Tagad mums ir dzimumu līdzsvars. Domāju, ka tas ir svarīgi,” saka Deilijs.


Skaties „Shortcut Films” (seriāli, filmas, raidījumi, saturs bērniem utt.; abonēšana – 6 EUR/mēn.) un „Shortcut Premiere” (vienas filmas cena – līdz 3,60 eiro) lietotnē „Shortcut” savā telefonā, datorā vai planšetdatorā, kā arī „Apple TV” un „Android TVTM”.