foto: ©Walt Disney Co./Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Atgriešanās “Zvaigžņu karu” valstībā
Pirmizrādes nedēļā filma “Rogue One: Zvaigžņu karu stāsts” iekasēja 155 miljonus dolāru (budžets – 200 miljoni). Angļu aktrise Felisita Džonsa filmā atveido galveno varoni Džīnu Erso.
2017. gada 19. aprīlis, 13:48

Atgriešanās “Zvaigžņu karu” valstībā

Kasjauns.lv

“Shortcut Premier” pieejama pagājušā gada zinātniskās fantastikas filma “Rogue One: Zvaigžņu karu stāsts (Rogue One: A Star Wars Story)”.

Fantastikas filma “Rogue One: Zvaigžņu karu stāsts”

Fantastikas filma “Rogue One: Zvaigžņu karu stāsts”.

gallery icon
5

Tā ir “Zvaigžņu karu” sērijai radniecīga filma, kas iznāk ārpus galvenās triloģijas. Filmas darbība notiek laikā starp trešo un ceturto “Zvaigžņu karu” epizodēm: uzzinājuši, ka Impērija gatavojas radīt pašu draudīgāko ieroci visā galaktikā – “Nāves Zvaigzni” –, pretošanās kustība izveido speciālo vienību, kuras slepenās misijas uzdevums ir nolaupīt tā būvniecības plānus. Taču spēku samērs tiek izjaukts, kad cīņai pret dumpiniekiem Imperators nosūta vareno Dārtu Veideru.
Režisora Gareta Edvardsa veidotajā kinolentē spēlē Felisita Džonsa, Diego Luna, Forests Vaitekers, Mads Mikelsens, Bens Mendelsons un citi. Felisitas Džonsas atveidotā varone Džīna ir pārdroša, kareivīgi noskaņota sieviete. Bet bērnībā aktrise, būdama maza meitene no mazpilsētas netālu no Birmingemas, sapņoja nevis par to, kā glābt planētas, bet gan alka spēlēt Arielu no animācijas filmas “Mazā nāriņa”. „Šodien, 33 gadu vecumā, esmu kļuvusi par ļoti mūsdienīgu pasakas princesi,” saka Džonsa, kas ieguvusi izglītību Oksfordā.


Filmas cena uz divām diennaktīm no iegādes brīža – 3,60 eiro.
Skaties Shortcut Films (seriāli, filmas, saturs bērniem utt.; abonēšana – 6 EUR/mēn.) un Shortcut Premiere (vienas filmas cena – līdz 3,60 eiro) lietotnē Shortcut savā telefonā, datorā vai planšetdatorā, kā arī Apple TV un Android TVtm.