Vai tev gultā ir robežas? Jaunieši pirmajā randiņā netērē laiku un ķeras pie pikantiem jautājumiem
Sintija un Didzis ir vēstuļdraugi, kuri ilgstoši sarakstījušies sociālajos tīklos, un abu starpā uzplaukušas jūtas.
2017. gada 23. marts, 16:07

Vai tev gultā ir robežas? Jaunieši pirmajā randiņā netērē laiku un ķeras pie pikantiem jautājumiem

Kasjauns.lv

Emocionālā pašmāju pāru šova “Melu detektīvs”, ko ik ceturtdienu piedāvā televīzija sievietēm “STV Pirmā!”, skatītājas būs liecinieces pavisam intīmam Didža un Sintijas pirmajam randiņam pie melu detektora. Vai nu tikšanās skurbuma, vai pavasara ietekmē, taču abi jaunieši viens otram būs sagatavojuši īpaši nekautrīgus un intīmus jautājums, kas lielākoties mērķēti “zem jostas vietas”. Tāpat savas attiecības ar melu detektora palīdzību risinās Artūrs un Linda, kuri pēc divu gadu kopdzīvēs meklēs apdzisušo dzirksti attiecībās.

Vai pašapmierinies biežāk kā reizi mēnesī? – puisis pirmajā randiņā liek galdā visas kārtis

Sintija un Didzis ir vēstuļdraugi, kuri ilgstoši sarakstījušies sociālajos tīklos, un abu starpā uzplaukušas jūtas. Nu pāris vēlas nodibināt tuvākas attiecības un saprast, vai arī “dzīvē” abi varētu būt kopā, tāpēc pirmo reizi satikušies pie melu detektora. Jauniešu pirmais randiņš un pikantie jautājumi liks sarkt ne tikai Sintijai, bet arī Didzim un pat šova vadītājam Valdim Melderim.
 

 

Man ar to nepietiek. Man vajag kaut ko lielāku – ko darīt, ja romantika un uzmanības apliecinājumi kļuvuši par apnicīgu ikdienu?


Linda un Artūrs ir kopā jau divarpus gadus - abi iepazinās studiju laikā un ātri uzsākuši kopdzīvi. Šobrīd pāra attiecībās iestājies neliels atsalums - Linda jūtas nenovērtēta.  Artūra jautājums, vai Linda būtu gatava medusmēnesi pavadīt pasaules futbola čempionātā, jo īpaši sadusmos meiteni. Tā vietā viņa vēlētos kaut ko daudz romantiskāku kā ierastie “ikdienas” uzmanības apliecinājumi, ko draudzenei velta Artūrs. Vai viņš būs gatavs uzklausīt un ņemt vērā mīļotās vēlmes?

 

Kasjauns.lv