Armands Simsons: vecākiem vairāk jāspēlējas ar bērniem
TV raidījumu vadītājs un hokejkluba Rīgas "Dinamo" tehniskais direktors Armands Simsons aicina biežāk veltīt laiku jestrām spēlēm ģimenes lokā.
2017. gada 17. marts, 12:28

Armands Simsons: vecākiem vairāk jāspēlējas ar bērniem

Jauns.lv

“Daudziem vecākiem jānovēl vēl vairāk spēlēt spēles ar saviem bērniem un stāstīt pasakas. Mūs ģimenē ļoti populāra ir “Scrabble”, kur veidojam dažādus jaunus vārdus, kā arī ļoti forša atjautības spēle, ko jau zinām no galvas – “Kaleidos”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tajā jāskatās uz bildēm un uz tāda paša burta jāmeklē vārdi – lai arī spēle ir labi zināma, vienmēr izdodas ko jaunu sameklēt,” biežāk veltīt laiku jestrām spēlēm ģimenes lokā aicina TV raidījumu vadītājs un hokejkluba Rīgas “Dinamo” tehniskais direktors Armands Simsons. Viņš arī ļāvies pavisam aizraujošam piedzīvojumam un pieņēmis grupas “My Radiant You” dalībnieku Ilzes un Jāņa izaicinājumu piedalīties atraktīvajā spēlē visai ģimenei “Izaicini zvaigzni”, kas ik sestdienu plkst. 19:00 skatītājus izklaidēs kanālā 360TV! Spēli “Izaicini zvaigzni” vadīs grupas “Latvian Voices” soliste Laura Jēkabsone, kura mīl ne tikai labu mūziku un ēst gatavošanu, bet arī azartiskus spēļu vakarus kopā ar draugiem.

Ģimene pret slavenību jeb spēles “Izaicini zvaigzni” noteikumi

Kas notiek, kad VISA ģimene izaicina vienu zvaigzni? Trakas lietas! Jo uzvarēt grib visi. “Izaicini zvaigzni” ir unikālas sacensības, sīva konkurence un iespējams jautrākā cīņa pasaulē! Tajā ik sestdienu kanālā 360TV kāda pašmāju ģimene uz draudzīgu cīniņu izaicinās Latvijas slavenību, pārbaudot viens otra erudīciju, sportisko garu un veiklību. Spēles laukumu veidos gan asprātīgi erudīcijas uzdevumi, gan pārbaudījumi uz ātrumu un veiklību. Zīmuļu asināšana uz ātrumu, tenisa bumbiņu “kratīšana” jestras dejas laikā, plastmasas glāzīšu “nopūšana” ar balona palīdzību - šie būs tikai daži no uzdevumiem, kas ik sestdienas vakaru būs jāpaveic spēles dalībniekiem.

Armanda Simsona jautrā deja ar “My Radiant You” dalībnieku meitu Abigailu:

 

To, kurš no uzdevumiem būs jāizpilda, noteiks metamais kauliņš, ko pamīšus ripinās gan ģimenes pārstāvis, gan slavenība – uz kura lauciņa metamais kauliņš apstāsies, tāds uzdevums dalībniekiem būs jāveic. Katrs no uzdevumiem spēlē novērtēts ar konkrētu punktu skaitu un tas jāizpilda noteiktā laikā. Savukārt finālā papildus intrigai dalībnieki paši varēs noteikt, cik lielas likmes likt uz spēles, lai izcīnītu tik kāroto uzvaru. Uzspēlē kopā ar pašmāju slavenībām un nepalaid garām atraktīvo ģimenes spēli “Izaicini zvaigzni”,  jau rīt, 18. martā plkst. 19:00, kanālā 360TV!

 


Kasjauns.lv/Video: "Izaicini zvaigzni"

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās