foto: Instagram.com/bobbibrown
"Lancôme" supertušas atdzimšana un produkti tikai blondīnēm: interesantākie matu un dekoratīvās kosmētikas jaunumi
Bobbi Brown tonālais līdzeklis Skin Long-Wear Weightless SPF 15 ir viegls, bet noturīgs.
2018. gada 6. septembris, 15:59

"Lancôme" supertušas atdzimšana un produkti tikai blondīnēm: interesantākie matu un dekoratīvās kosmētikas jaunumi

Una Ulme

Pastaiga

Lancôme laidis klajā sava dižpārdokļa – skropstu tušas Hypnose uzlaboto versiju ar jaunu dizainu un vēl biezāku birstīti, perfektam matu sakārtojumam radīti jaunie Smashbox izsmidzināmie līdzekļi Photo Finish trīs dažādos aromātos, savukārt īpaši blondīnēm radīti Indola jaunie matu kopšanas produkti Blond Addict, kuri palīdz ilgāk saglabāt blondo matu toni. Pastaiga apskata, kas jauns un interesants radīts matu un dekoratīvajā kosmētikā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Saules un vasaras iedvesmots grims

Jaunā Chanel grima kolekcija Cruise 2018 ir stāsts par zeltainu, saules staru noskūpstītu ādu, gaismas un ēnas spēlēm, ūdens atspulgiem. To raksturo vieglas, caurspīdīgas tekstūras, mirdzums un maigas krāsas.

foto: Publicitātes foto

Kolekcijas jaunums – paštonējošs izsmidzināmais līdzeklis L’eau Tan, kas ļauj iegūt vieglu iedeguma toni, vienlaikus ādu mitrinot, atsvaidzinot un aromatizējot.

 

foto: Publicitātes foto

Lāgerfelda skūpsts

Austrāliešu skaistumkopšanas zīmola ModelCo sadarbība ar pazīstamo modes mākslinieku Karlu Lāgerfeldu izvērtusies dzīvespriecīgā ierobežota izlaiduma grima kolekcijā. Kičīgs dizains, aktuāli toņi, daudzveidīgas tekstūras un grima aksesuāri – viss, kas nepieciešams jaunai, stilīgai pilsētniecei. Cena no € 20.

foto: Publicitātes foto

Viegls, bet noturīgs

Bobbi Brown tonālais līdzeklis Skin Long-Wear Weightless SPF 15 nodrošina pilnīgu pārklājumu visas dienas garumā. Tā tekstūra ir ārkārtīgi viegla, zīdaina un nerada smaguma sajūtu. Līdzeklis nodrošina ādas matējumu, regulē sebuma izdalīšanos un saglabājas pat lielā karstumā. Ūdensnoturīgs. € 41,99.

 

Perfektam finišam

Jaunie Smashbox izsmidzināmie līdzekļi Photo Finish paredzēti grima fiksēšanai, bet papildus nodrošina mitrināšanu un atsvaidzina. Pieejami trīs dažādi aromāti. € 34.

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: Publicitātes foto

Supertušas atdzimšana

Lancôme laidis klajā sava dižpārdokļa – skropstu tušas Hypnose uzlaboto versiju ar jaunu dizainu un vēl biezāku birstīti, kas piešķir skropstām apjomu, garumu un tumšo intensitāti.

Vienīgi tušas formula ir palikusi nemainīga kopš tās radīšanas brīža, jo kālab gan mainīt to, kas ir ideāls? Jaunumu klāstu papildina ar vitamīniem bagātināta skropstu tušas bāze, kas veicina skropstu augšanu.

 

foto: Publicitātes foto

100% dabiska matu kopšana

Prieks, ka  kosmētikas granda L’Oréal paspārnē izlolotais zīmols Biolage radījis dabisku profesionālo matu kopšanas līniju Biolage R.A.W.! Produktu sastāvdaļas apstrādātas tā, lai saglabātos vairāk nekā 50% no izcelsmes avota molekulārās struktūras. Līdzekļu sastāvā ir vulkāniskais māls, šī sviests, kvinojas, kokosriekstu, ingvera, olīveļļas, saulespuķu un gurķumētras eļļas, bišu vasks, koriandra, godži ogu un kivi ekstrakti. Arī iepakojums izgatavots no pārstrādājamas plastmasas.

foto: Publicitātes foto

Hialuronskābe matiem

Arī matu kosmētikā arvien populārāki kļūst produkti ar hialuronskābi, un to satur arī jaunās BC Bonnacure Hyaluronic mitrinošās pērlītes. Līdzeklis intensīvi mitrina, aizsargā no fēna radītā karstuma un atjauno sausus matus, padarot tos mirdzošus. € 26,80.

foto: Publicitātes foto

Ceļo droši!

Ērtai ceļošanai vasarā īpaši piemērots ir Schwarzkopf BC Bonacure komplekts Travel Kit ar trim produktiem (visi ar UV filtriem) matu attīrīšanai, kopšanai un pretsaules aizsardzībai.  € 21,65 (3x100 ml).

foto: Publicitātes foto

Tikai blondīnēm!

Indola jaunie matu kopšanas produkti Blond Addict palīdz ilgāk saglabāt blondo matu toni, stiprina un aizsargā matus no apkārtējās vides ietekmes. € 9,95 (šampūns), € 12,85 (maska).

Tēmas