foto: Publicitātes foto
Superaugļa maska un glābiņš nogurušām kājām: kas jauns kopjošajā kosmētikā
2018. gada 20. augusts, 14:49

Superaugļa maska un glābiņš nogurušām kājām: kas jauns kopjošajā kosmētikā

Una Ulme

Pastaiga

Nākotnes kosmētika, sejas maska ar košā, sulīgā un veselīgā pitaijas augļa efektu un pašmāju ražotāja "Dzintars" jaunākais kāju balzams - "Pastaiga" apskata interesantākos kopjošās kosmētikas jaunumus.

Nākotnes kosmētika ar peptīdiem

Peptīdiem, kurus izmanto arvien vairāk kosmētikas zīmolu, piemīt unikāla spēja atjaunot bojātās šūnas. Tāpēc tos savam jaunākajam nakts krēmam Pro Collagen Overnight Matrix pievienojis zīmols Elemis. Papildināta ar vairākām aktīvajām vielām, šī tehnoloģija īpaši veiksmīgi iedarbojas uz ādu ar stresa pazīmēm, padarot to tvirtāku un izlīdzinot toni. € 205.

 

foto: Publicitātes foto

Ādas konstruktors

Pazīstamās dermatoloģes, vairāku grāmatu autores Tīnas Orasmae-Mederas (Latvijā izdots viņas darbs Skaistuma mīti) izveidotais zīmols Meder Beauty Science pēc sešus gadus ilgiem pētījumiem radījis unikālu produktu – konstruktoru Vila Long Oil. Tajā apvienotas 10 eļļas, kas ietekmē šūnu atjaunošanos un imitē veselas, 27 gadus jaunas ādas sebumu. Pietiek ar pilienu līdzekļa no rīta un vakarā, lai novērstu ādas bojājumus un uzlabotu tās aizsargspējas, tādējādi kavējot novecošanās procesus. € 78 (3x7 ml).

foto: Publicitātes foto

Superaugļa maska

Košais, sulīgais un veselīgais pitaijas auglis kļuvis par iedvesmas avotu zīmolam Origins, kurš laidis klajā sejas masku ar šā augļa ekstraktu. Augstais C vitamīna procents un antioksidanti, kam pievienotas smalki maltas valrieksta daļiņas, gādā par maigu ādas attīrīšanu, atsvaidzina to, izlīdzina toni un mitrina. € 25.

 

foto: Publicitātes foto

Risinājums jutīgai ādai

Zīmola La Roche Posay jaunā līnija Toleriane Sensitive risina jutīgas sejas ādas problēmas – mitrina, nomierina, palīdz atjaunot ādas aizsargbarjeru un tās dabīgo līdzsvaru. Produktu sastāvā ir La Roche Posay termālais ūdens, kas nodrošina labvēlīgajām baktērijām optimālu vidi un pretiekaisuma iedarbību. € 15,50 – € 19.

 

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Glābiņš nogurušām kājām

Jaunais Natura Bissé kriogēls Essential Shock ar eikaliptu un mentolu intensīvi atsvaidzina, tonizē, atvēsina ādu un uzlabo mikrocirkulāciju, mazinot celulītu. Ātri uzsūcas, patīkami smaržo un patiešām atvēsina. Ideāls produkts karstai vasaras dienai. € 60,98.

 

foto: Publicitātes foto

Pašmāju kosmētikas ražotājs Dzintars šovasar laidis klajā sērijas Future Formula SOS kāju balzamu, kas samazina tūsku, noņem noguruma un smaguma sajūtu. Krēms paaugstina kapilāru elastīgumu, neļaujot uzkrāties šķidrumam. € 10,90.

foto: Publicitātes foto