foto: Instagram.com/vichy_fr
Jaunumi ādas mitrināšanai: serums "Mineral 89" un Korejas skaistumkopšanas pieredze
2018. gada 23. aprīlis, 14:14

Jaunumi ādas mitrināšanai: serums "Mineral 89" un Korejas skaistumkopšanas pieredze

Una Ulme

Pastaiga

"Pastaiga" apkopo interesantākos un vērtīgākos skaistuma jaunumus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Rīkoties, pirms ir par vēlu

Iedvesmojoties no preventīvās medicīnas, Dior izveidojis produktu līniju Capture Youth, kas palīdz novērst ādas novecošanās pazīmes, pirms tās kļūst redzamas. Apvienojot spēcīgas dabiskas sastāvdaļas, radīts antioksidantu sejas/acu krēms, kuru iesaka lietot kopā ar kādu no pieciem jaunajiem Capture Youth serumiem. Tie katrs paredzēts konkrētu problēmu risināšanai – ādas mirdzuma atjaunošanai, apsārtuma novēršanai, apjomam, sebuma regulēšanai un liftingam. € 105,45 (gan krēms, gan serums).

foto: Publicitātes foto

Antioksidantu bumba

Medicīniskās kosmētikas zīmols Mesoestetic radījis unikālu produktu – AOX Ferulic. 15% askorbīnskābes (C vitamīna) koncentrācija kopā ar E vitamīnu, ferulskābi un peptīdiem
nodrošina spēcīgu pretnovecošanās efektu, kā arī aizsargā ādu ne tikai no UVA un UVB stariem, bet arī starojuma, ko rada elektroniskās ierīces. Atjauno kolagēna šķiedras, nostiprina kapilāro asinsvadu sieniņas – āda kļūst spēcīgāka, tonis vienmērīgāks un izskats – svaigāks. € 119.

foto: Publicitātes foto

Ūdens vieglums ādas mitrināšanai

Holivudas zvaigžņu iecienītais zīmols Glam Glow laidis klajā jaunu mitrinātāju, kas tapis, sekojot jaunākajām Korejas skaistumkopšanas tendencēm. Produktā izmantots minerālvielām bagātais ūdens no Dienvidkorejas Čendžu salas un dažāda lieluma hialuronskābes molekulas, kas apvienojumā par lilijas ekstraktu dziļi mitrina ādu un nodrošina apjoma efektu. € 44,99.

foto: Publicitātes foto

Kolagēna tehnoloģija pret krunciņām

Jaunā Sensai Cellular Performance esence Wrinkle Repair vērsta uz kolagēna nomaiņas procesiem ādā. Pateicoties īpašai tehnoloģijai, tiek palielināta kolagēna dabiskā aktivitāte un stimulēta jaunu šķiedru sintēze. Vienlaikus produkts uzlabo ādas barjerfunkcijas, palīdzot saglabāt mitrumu. Viegla, zīdaina un aromātiska tekstūra, uzreiz iesūcas ādā. € 182.

foto: Publicitātes foto

SOS palīdzība dehidrētai ādai

Franču kosmētikas zīmols Ella Baché iepazīstina ar Creme Magistrale Hydra Cationic, kas domāts mitrumu zaudējušai ādai. Īpašā katjonu tehnoloģija nodrošina krēma iekļūšanu dziļākos ādas slāņos, tāpēc tas ilgstoši mitrina, aizsargā ādu pret atkārtotu mitruma zudumu, kā arī vizuāli aizpilda sausuma radītās krunciņas. Viegla gēla tekstūra ar patīkamu, svaigu aromātu. € 39.

foto: Publicitātes foto

Nekā lieka

Vichy Laboratories jaunākā inovācija – mitrinošais serums Mineral 89 satur tikai 11 skaidri saprotamas, dabiskas izcelsmes sastāvdaļas. Tādējādi mērķis – nodrošināt intensīvu ādas mitrināšanu un stiprināšanu – tiek sasniegts bez  potenciāli kairinošām vielām. Vieglais gēlveida līdzeklis ātri uzsūcas un ir piemērots kā jutīgai ādai, tā acu zonai. To var lietot gan vienu, gan kombinācijā ar citiem ikdienas ādas kopšanas līdzekļiem. € 27.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: Publicitātes foto