Elegance un smarža, kas provocē: jaunie aromāti un matu produkti
Friziermeistars ar vienu no savām klientēm - Sindiju Kraufordi.
2018. gada 28. janvāris, 09:17

Elegance un smarža, kas provocē: jaunie aromāti un matu produkti

Una Ulme

Pastaiga

"Pastaiga" aplūko interesantākos aromātus un matu kopšanas jaunumus.

Jauns matu kopšanas zīmols

Pirmo reizi Latvijā salonos Kolonna pārstāvēts profesionālais matu kopšanas zīmols Oribe, ko pirms 30 gadiem radījis leģendārais kubiešu izcelsmes amerikāņu frizieris Oribe Kanaliss. Produktu ekskluzivitāti apliecina kā zīmola slavenie klienti, tā arī augstvērtīgais sastāvs un zīmola Versace izveidotais iesaiņojums.

Hialuronskābe matu atjaunošanai

Collistar jaunā matus atjaunojošā līnija Pure Active satur hialuronskābi un keratīnu, kas piepilda matu struktūru, tos stiprinot. Rezultāts – gludi, spīdīgi, vieglāk ieveidojami mati. Cenas no € 16,99.

Ātrā palīdzība novājinātiem matiem

Pašmāju kosmētikas ražotājs Dzintars iepazīstina ar līnijas Future Formula SOS balzamu pret matu izkrišanu ar peptīdiem un augu cilmes šūnām. Klīniskos pētījumos pierādīts, ka pēc trīs mēnešu lietošanas samazinās matu izkrišana, ir veicināta to augšana un barošana, kā arī nostiprinātas matu saknes. € 36 (16 ampulas).

Izsmalcinātā peonija

Zīmols Acqua di Parma laidis klajā aromātu un ķermeņa krēmu sievietēm Peonia Nobile. Tas ir veltījums peonijas ziedam, kas atspoguļo starojošu sievišķību. Aromātā izmantoti ziedi no Lacio reģiona Itālijas ziemeļos, kas ir Eiropas lielākās peoniju kolekcijas mājvieta.

Aromāts, kas provocē

Pazīstamais apakšveļas zīmols Agent Provocateur laidis klajā aromātu Aphrodisiaque, kurš rada iekāres un  pavedināšanas auru. Tas iesākas ar kazeni, sajaucas ar jasmīnu un baltajiem pipariem, atveras ar vaniļas orhideju un medu, bet noslēdzas ar muskusa un sveķu akcentiem. € 89 (EDP, 80 ml).

Jauns leģendas turpinājums

Ar smaržu līniju Emblem savulaik tapa jauna nodaļa Montblanc parfīmu grāmatā. Tā jaunākais, nu jau trešais papildinājums Absolu simbolizē panākumiem bagātu vīrieti, un tajā vērojama kontrastu saspēle starp siltu koksni, vēsām garšvielām un augļu kokteili. € 82 (EDT, 100 ml).