foto: Miks Užāns
Latviešu populārākā skolniece Evelīna: "Vecums ir tikai skaitlis"
Evelīnai ļoti nepatīk, ja cilvēkus izvēlas pēc vecuma. "Cilvēkam var būt 12, taču viņš kādā jomā būs labāks nekā divdesmitgadīgais," viņa saka. Evelīnai pašai ir tikai 17, taču Instagramā viņas ierakstiem seko vairāk nekā 70 tūkstoši fanu.
Cilvēki
2017. gada 2. novembris, 13:30

Latviešu populārākā skolniece Evelīna: "Vecums ir tikai skaitlis"

Pastaiga

Evelīnai Pārkerai nupat palika tikai 17, bet latviešu blogeru vidē viņas vārds nav svešs. Jau vairāk nekā četrus gadus viņa veido savu video blogu, kas šobrīd pazīstams ar nosaukumu Evelina Parkera un kuram ir vairāk nekā 50 000 sekotāju. Kameras priekšā Evelīna stāsta par skolu, modi un savām ikdienas gaitām. Viņa aktīvi darbojas arī instagramā, kur viņas sekotāju pulks ir gandrīz 70 tūkstoši.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Daudzi uzskata mani par dīvainu, jo atļaujos ģērbties pilnīgi citādi,” atzīst Evelīna. “Jau četru gadu vecumā veikalā mammai atnesu baltus svārkus ar sarkaniem ķiršiem un – pilnīgi no otra veikala gala – ideāli piekombinētu sarkanu krekliņu ar baltiem punktiņiem, kas abi bija manā izmērā. Tajā dienā mana ģimene un es pati sapratu, ka vēlos savu nākotni saistīt ar modi.”

Bathroom selfie📱📸

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on

Apkārtējo cilvēku domas un viedokļi Evelīnu negatīvi neietekmējot. Bieži sanāk dzirdēt, ka sabiedrībā par viņu runā tā: “Evelīna? Tā ir tā, kas dīvaini ģērbjas?” Tas jaunieti vēl vairāk iedvesmo izpausties un ģērbties, kā vien sirds vēlas. Evelīnai ir svarīgi, ka cilvēki pamana un izsaka savu viedokli par viņas stilu.

Let's go listen to backstreet boys

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on

Lielākais kompliments, ko blogere var saņemt, ir: “Man ļoti patīk tavs stils, es gribu ģērbties kā tu!” Tad diena ir izdevusies.
Evelīnai ļoti patīk māksla un kultūra, kopš agras bērnības viņa glezno un jau septiņus gadus nodarbojas ar baletu. Viņa uzskata, ka cilvēki bez radošuma izpausmēm veidos vienīgi pelēku masu, tieši tāpēc ļoti cenšas atbalstīt cilvēkus, kuri šajā jomā Latvijā darbojas, un priecājas par jaunajiem māksliniekiem un dizaineriem un viņu sasniegumiem. Evelīnai ir svarīgi, lai Latviju pēc vairākiem gadiem varētu saukt par modes un kultūras valsti.

Ughhh... always on my phone 🙄😡

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on

Evelīnas Pārkeras 5 zelta likumi

1.    Redzu mērķi, neredzu šķēršļus. Katru dienu cenšos uzstādīt sev mazus un lielus mērķus, pēc kuriem tiecos katru sekundi. Es nespētu dzīvot citādi. Manuprāt, cilvēks bez mērķa ir cilvēks bez dzīves jēgas.

On my shopping list today: •🍤 •👠 •💎 •👧🏼

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on

2.    “Tu esi citādāka” – tas man ir kompliments. Mans mērķis ir būt citādākai, nebūt pelēkajā vienādo cilvēku slānī. Ir jāatrod savs hobijs, sava odziņa un jācenšas savā mīļākajā lietā būt pašam labākajam un oriģinālākajam.

I am just sleepy 👠🙄😴💤

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on

3.    Vecums ir tikai skaitlis. Man ļoti nepatīk, ja cilvēkus izvēlas pēc vecuma. Man, piemēram, ir paziņas vecumā virs 30 gadiem, kurus tiešām varu saukt par draugiem. Cilvēkam var būt 12, taču viņš kādā jomā būs labāks nekā divdesmitgadīgais. Mani neinteresē cilvēka vecums vai atzīmes skolā, man ir svarīgs cilvēku inteliģences lielums un uzstādītie mērķi.

Gucci Kids 💚❤️💚 Photo: @lastovska

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on

4.    Turi savus draugus tuvu, bet ienaidniekus vēl tuvāk. Tavi ienaidnieki savā ziņā ir tavi labākie draugi – tāpēc ir svarīgi ieturēt distanci, tomēr paturēt viņus sev blakus. Izvairīties no ienaidniekiem nav izeja, daudz gudrāk ir studēt viņu darbības.

A pumpkin maybe?

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on

5.    Ko iesēsi, to pļausi. Katra tava darbība atmaksājas, kā laba, tā slikta. Atriebība nav izeja, labāk atstāt visu, kā ir, un pasaulē viss notiks pēc plāna. Svarīgi ir darīt labo – tas divkārši atmaksāsies!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās