foto: instagram.com/givencybeauty
Vēl kaislīgāk un intensīvāk: kas jauns smaržu pasaulē
2017. gada 2. novembris, 08:02

Vēl kaislīgāk un intensīvāk: kas jauns smaržu pasaulē

Pastaiga

70. gadu kulta aromāta atjaunotā versija, asociācijas ar ziedu plaukšanas gaisīgo mirkli un iekāri raisoši afrodīziji - tik plašs ir nianšu spektrs, kādu piedāvā jaunākie aromāti. "Pastaiga" apkopo interesantākos smaržu jaunumus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Atmiņās par ziedēšanas laiku

Jaunais aromāts My Burberry Blush raisa asociācijas ar ziedu plaukšanas gaisīgo mirkli. Tas atveras ar granātābolu un citrusu, kas pāriet rožu ziedlapiņu un ābola notīs, bet noslēdzas ar jasmīnu un glicīniju. € 89 (EDP, 50 ml).

foto: no žurnāla "Pastaiga" arhīva

Iedvesma – zīda šalle

Ar savu jauno aromātu Twilly d’Hermès zīmols cenšas uzrunāt jauno paaudzi, tāpēc gan dizainā, gan smaržu kompozīcijā atspoguļojas jautra nebēdnība. Smaržu iedvesmas avots ir zīmola šaurās, krāsainās zīda šalles, bet aromātā jūtams ingvers, tuberoze un sandalkoks. € 91 (EDP, 50 ml).

My Twilly is faster than yours #Hermes #TwillydHermes

A post shared by Hermès official account (@hermes) on

Īstam džentlmenim

Givenchy 70. gadu kulta aromāta Gentleman atjaunoto versiju iedvesmojusi klasika, taču smaržu kompozīcija ir jauna. Tās domātas mūsdienu džentlmenim – elegantam hedonistam, kurš neatbilst klišejām, tādam, kāds ir aromāta seja – angļu aktieris Ārons Teilors-Džonsons. € 69,50 (EDT, 50 ml).

foto: no žurnāla "Pastaiga" arhīva
Aktieris Ārons Teilors-Džonsons.

Afrodīzijs viņam un viņai

Boss jaunie aromāti Scent For Her un For Him ir kā iekāri izraisoši afrodīziji. Sieviešu smaržās apvienots persiks, austrumu ziedi, grauzdēts kakao un vaniļa, bet vīriešu aromātā ingveru papildina kardamons, maninkas auglis, vaniļas un ādas smaržu apvienojums. For Her, € 93 (EDP, 50 ml), For Him, € 82 (EDP, 50 ml).

foto: no žurnāla "Pastaiga" arhīva

Jauna smaržu sastāvdaļa

Gucci jaunajā aromātā Bloom izcelta nots no auga, kas iepriekš smaržās nav ticis izmantots, – Indijas kviskvalisas. Šā vīteņauga samtainā, sievišķīgā smarža lieliski sasaucas ar  tuberozes un jasmīna ēteriskajām eļļām. € 75 (EDP, 30 ml).

Kaislīgai naktij

Bvlgari jutekliskā vakara aromāta Goldea The Roman Night būtību veido muskusa un raupjās koksnes smarža, kas pāriet pačūlijas un vetivera sakņu notīs. Izsmalcinātas un greznas smaržas iekārojamai sievietei. € 98 (EDP, 50 ml).

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

A post shared by BVLGARI (@bulgariofficial) on

Vēl intensīvāk

Gadu pēc Prada smaržu pāra La Femme un L’Homme ienākšanas parfimērijas tirgū klajā laista spēcīgāka šo aromātu versija Intense. Sieviešu smaržā dominē tuberoze, kas papildināta ar ilang-ilangu un pačūliju, bet vīriešu aromātā apvienotas ambra, āda un pačūlija. La Femme € 76 (EDP, 50 ml); L’Homme  € 80 (EDP, 50 ml).