foto: Publicitātes foto
Piecas jaunas lietas tava prāta un ķermeņa līdzsvaram
2017. gada 18. augusts, 07:15

Piecas jaunas lietas tava prāta un ķermeņa līdzsvaram

Pastaiga

Piecus atradumus iesaka blogere Una Ulme un dzīvesstila žurnāls "Pastaiga".

Jauna procedūra prāta un ķermeņa līdzsvaram

Mēs lieliski zinām, cik lielā mērā pašsajūta ietekmē ārējo izskatu un cik daudz darba jāiegulda, lai to līdzsvarotu. Šo jautājumu, viesojoties Latvijā, īpaši akcentēja ESPA dibinātāja, 72 gadu vecā Sjūzena Hārmsverta. Viņa atbalsta holistisko pieeju, kas prātu, garu un ķermeni aplūko kā vienu veselumu. Tāpēc Sjūzenas izveidotajā ESPA radīts rituāls Mindfulness, kas akcentē apzinātu prāta stāvokli attiecīgajā brīdī. Tiem, kam neizdodas šādu stāvokli sasniegt ar meditāciju, jogu vai citām praksēm, noteikti jāizmēģina rituāls, kurš sākas ar vizualizācijas un elpošanas tehniku, kas ļauj nomierināties un atslābināties. Procedūru turpina pēdu un dziļi nomierinoša pilna ķermeņa masāža. Rituāla noslēgumā – sejas masāža ar pindām, siltiem rozā kvarca kristāliem un stimulējošu galvas masāžu. Pēc procedūras prāts un ķermenis ir pilnībā atslābis, cilvēks jūtas  attīrīts gan garīgi, gan fiziski. Cena: € 169 (120 min).

foto: Publicitātes foto

Vēl vairāk peoniju

Vasara un peoniju ziedēšanas laiks ir īstais brīdis, kad parūpēties par sejas ādu ar L’Occitane Peoniju līnijas produktiem, kuru sastāvā iekļauti peonijas saknes un ziedu ekstrakti. Tie palīdz samazināt poras, apsārtumu un mitrina, padarot ādu maigu un mirdzošu. Līnijas jaunumi – sejas maskas, attīrošā eļļa un jauns Peonijas lūpu balzama tonis.
Cenas: € 5,50 (maskas), € 29,50 (eļļa), € 16 (balzams).  

foto: Publicitātes foto

Jutīgai vīriešu ādai

Lai arī vīriešiem āda ir biezāka nekā sievietēm ne tikai pārnestā nozīmē vien, tā mēdz būt jutīgāka. Jutīgumu sevišķi veicina skūšanās, nepiemērotu kopšanas līdzekļu izvēle un ārējās vides faktori. Zīmols Eisenberg piedāvā risinājumu šādam vīriešu ādas tipam – emulsiju ar zīmola Trio Molekulāro formulu, kas to nomierina, aizsargā un atjauno. Cena: € 88.

foto: Publicitātes foto

Jauns dabiskās kosmētikas zīmols no Igaunijas

Izmantojot Sāremas salā ievāktu augu ekstraktus, tapis jauns dabiskās kosmētikas zīmols Tilk. Zīmolu raksturo atturīgs, skandināvisks dizains, aromātisks saturs un patīkamas, gaisīgas tekstūras. Tagad igauņu Lāsīte (to nozīmē vārds tilk) pieejama arī Latvijā. Cenas: € 12 – 27.

foto: Publicitātes foto

Šoka terapija problēmzonām

Collistar sezonas aktuālākais jaunums – transdermālais plāksteris vēderam un gurniem – patiešām spēj sniegt vērā ņemamu rezultātu. Astoņu stundu laikā aktīvās sastāvdaļas pamazām iesūcas ādā, stimulējot šūnu mikrocirkulāciju, veicot audu drenēšanu, palīdzot samazināt ķermeņa apkārtmērus un tonizēt ādu. Plāksteris ir ļoti plāns, tāpēc to var lietot arī dienas laikā zem apģērba. Ieteicams lietot divas reizes nedēļā vienu mēnesi. Cena: € 45 (8 plāksteri).