foto: Vida Press
Frizūru tendences šosezon: dzimumu saplūšana un sportiskais šiks
Modē atgriežas sīkas, nepaklausīgas cirtas, kuru pamanāmākā nēsātāja ir uzlecošā supermodele Alanna Arringtone.
Mode
2017. gada 24. augusts, 04:14

Frizūru tendences šosezon: dzimumu saplūšana un sportiskais šiks

Una Ulme

Pastaiga

Digitālajā laikmetā tendences nekad vairs nebūs tādas kā agrāk. Lai atšķirtos, jāizceļas ar savu unikālo stilu, kas attiecas kā uz modi, tā grimu un matiem.

“Mūsdienu tendences atspoguļo to, kā attīstās sabiedrība un kā mēs patiesībā dzīvojam. Tas rada iedvesmu jaunai pieejai attiecībā uz skaistumu,” ir pārliecināts matu stilists Saimons Ellis, Schwarzkopf Profesional vēstnieks. Mēs katrs esam unikāls, tāpēc galvenais, lai matu griezums un krāsa piestāv sejas formai, matu tekstūrai un dzīvesveidam.

foto: Vida Press
Schwarzkopf Professional

“Pašlaik novērojama izteikta virzība pretim drosmīgai un izteiksmīgai individualitātei, kas raksturo personību, atklājot un izceļot iekšējo būtību. Cilvēki vēlas akcentēt savu personisko raksturu, drosmīgi un apzināti izejot ārpus standartizētiem skaistuma kanoniem,” atzīmē Wella Professionals trenere Latvijā Alla Špaka-Šatilova.

foto: Vida Press
Fendi

Atkarībā no iekšējām sajūtām var spēlēties ar dažādiem matu griezumiem un stiliem, no kuriem šosezon aktuālākais ir dzimumu saplūšana un sportiskais šiks. Attiecībā uz matu krāsām galvenā sezonas aktualitāte ir auksti blondie, pelēkie un rudie toņi, kā arī matu konturēšana.

Nākamā lapa: Pieglausti mati un zirgaste. Bez matu taisnotāja - nu nekādi