foto: Facebook.com/Kourageous Keith
Zēns ASV, kurš ar vēzi cīnās jau no 6 gadu vecuma, savas mātes kāzās piepilda pēdējo vēlmi
Pasaulē
2018. gada 15. novembris, 15:31

Zēns ASV, kurš ar vēzi cīnās jau no 6 gadu vecuma, savas mātes kāzās piepilda pēdējo vēlmi

Jauns.lv

12 gadus vecais Kīts Barkets no Ohaio štata, ASV, jau sešus savas dzīves gadus pavadījis cīnoties ar vēzi. Zēna māmiņas kāzu dienā izpildīta Kīta pēdējā vēlēšanās, proti, viņš pavadījis mammu līdz altārim.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Zēna māte Teilore medijiem atklāj sirdi plosošo stāstu. “Kīts apzinājās, ka viņa dienas ir skaitīts. Vienu dienu viņš pienāca pie manis un jautāja - “Vai drīkstu tevi pavadīt pie altāra pirms nomirstu?”,” atceras māte. 

Ar savas dzīves emocionālāko un smeldzošāko momentu Kīta māmiņa dalījusies sociālajos tīklos: “Tā bija mūsu zēna pēdējā griba un mums tā bija jāpiepilda!”. 

Tikai dažas dienas pēc kāzām 12 gadus vecais Kīts nomiris, sociālajos tīklos atklāja Teilore. “Es nezinu, kā dzīvošu bez sava zēna, bet vismaz varu gulēt mierīgi, zinot, ka esam piepildījuši viņa pēdējo vēlēšanos,” atzinusi Kīta māte. 

2012. gada martā Kītam tika diagnosticēta kaulu sarkoma – viens no visbiežāk sastopamajiem ļaundabīgajiem kaulu audzējiem. Lai arī Kītam tika veikta terapija sešu gadu garumā, cīņa ar vēzi 2018. gadā noslēdzās, vēsta “News.com”. 

Tēmas