foto: Inese Supe
Ineses Supes dēls izglābj saplosītu vārnu, izmitina to uz balkona un nosauc par Kārli
2018. gada 21. jūlijs, 06:37

Ineses Supes dēls izglābj saplosītu vārnu, izmitina to uz balkona un nosauc par Kārli

Kas Jauns Avīze

LTV žurnāliste Inese Supe par savu 15 gadus veco dēlu Agni Lindermani saka: “Viņš būs veterinārārsts. Tas ir vairāk nekā skaidrs!” Agnis no drošas nāves izglābis vārnu, un tā jau ir otrā radība, kam viņš palīdzējis atlabt.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dzīvojot vasarā pie vecmāmiņas Dobeles novada Auru pagastā, puisis šomēnes uzgāja kaķa vai kāda cita dzīvnieka saplosītu vārnu, putnam bija lauzts spārns un savainotas kājas.

“Atradu viņu pie mājas. Vārna nevarēja ne paiet, ne palidot. Atnesu mājās un skaloju brūces ar ūdeņraža pārskābi. Putns tagad dzīvo pie mums mājās – uz balkona,” "Kas Jauns Avīzei" teic Agnis.

Inese piebilst, ka šī nav pirmā dzīvā radība, ko izglābis dēls. Gandrīz gadu pie viņiem mājās būrītī nodzīvoja kaķa sakosta pele, līdz viņa atveseļojās un varēja aizskriet pati savās gaitās.

Agņa izglābtā vārna nosaukta par Kārli. Pie vārda viņa tikusi, pateicoties veterinārārstam, kuram Agnis zvanīja, lai aptaujātos, kā vārnai labāk palīdzēt.

Ārsts izmetis frāzi: "Atkal kārtējais Kārlis." Tā ka putns nav nosaukts par godu kādreizējam Ineses Supes kolēģim Kārlim Seržantam no raidījuma "Degpunktā" laika, kā varētu šķist.

foto: Inese Supe
Agnis dienās būs veterinārārsts