foto: Publicitātes
Kad pats mazais atrod sev labāko!
Mājas aptieciņa
2018. gada 14. maijs, 08:00

Kad pats mazais atrod sev labāko!

Jauns.lv

Trīsgadnieka māmiņas pieredze bērnu vitamīnu meklējumos.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par to, ka Omega 3 taukskābes ir nepieciešamas bērna veselībai, zināju jau sen. Un kā lielākais vairums māmiņu, uzskatīju, ka zivju eļļa būs labs Omega 3 avots manam bērnam. Taču mans mazais atteicās dzert to šķidrā veidā. Iegādājos zivju eļļu kapsulās. Arī tas nebija risinājums, jo kapsulas, salīdzinot ar bērna muti un rīšanas spējām, ir milzīgas. Mēģināju dēlu pierunāt kapsulu pārkost – nekā. Kapsulu ēšana beidzās ar ne gluži spļāvienu jūrā, bet ar spļāvienu izlietnē. 

Sāku pētīt mums Latvijā pieejamo zivju eļļu klāstu un uzdūros informācijai par to, ka zivju eļļa var saturēt smagos metālus vai tikt iegūta no zivīm, kas barotas ar antibiotikām.  

Apjukuma vadīta un sagurusi no centieniem jebkādā veidā iebarot bērnam Omega 3, nolēmu doties uz aptieku un jautāt padomu farmaceitam – ko man darīt, ja vēlos dot bērnam to pašu labāko un vērtīgāko, bet zivju garša viņam nav pieņemama.

Līdz ar to, dienā, kad ar bērnu abi bijām lielveikalā, nonācām aptiekā, atrisināt šo problēmu. Lai saņemtu farmaceita konsultāciju, nostājos rindā... trīsgadnieku māmiņas mani sapratīs – bērnam atrasties miera stāvoklī nav iespējams. Tā nu mans mazais, bet ļoti aktīvais vīrietis devās plauktu virzienā un atgriezās ar raibu kasti rokās. LYL Krila eļļa KID.

Viss ir saprotams - iepakojums ir košs un pievilcīgs, ar krāsainiem lāčuku zīmējumiem un spilgtu uzrakstu. Mums ģimenē šobrīd ir aktuāli visa veida un izmēra dzīvnieki, kā arī burtiņu apgūšana. Apskatīju iepakojumu – sastāvā ir tieši tas, ko es meklēju, Omega 3, turklāt ar D3 vitamīnu. Bet nu saprotiet mani, es taču nepirkšu uztura bagātinātājus balstoties uz bērna izvēli un iepakojuma dizainu – teicu, lai dēls noliek iepakojumu atpakaļ plauktā. Maziņš protests no mazā vīrieša puses, bet nu neko, ar nedaudz izliektu lūpu, LYL Krila eļļa KID tika aiznesta.

Kad nu pienāca mana kārta, plaši un gari farmaceitei izstāstīju, ko es vēlos un, ko es pavisam nevēlos iegādāties. Viņa uzklausīja manas vēlmes un devās virzienā, kur pabijis mans mazais, pieliecās pie tā paša plaukta un pasniedzās pēc tieši tā paša iepakojuma - LYL Krila eļļa KID. Mazliet smieklīgi – sanāk, ka dēls jau no paša sākuma zināja, ko viņam vajag. 

Farmaceite norādīja, ka šajā produktā Omega 3 un vitamīni ir želejas lācīšu formā - ideāli piemēroti arī manam trīsgadīgajam dēlam. LYL Krila eļļa KID lācīšu sastāvā esot krila eļļa. Tas manī radīja apjukuma pilnu seju. Bet farmaceite turpinot norādīja, ka, pirmkārt, tā nav zivju eļļa, bet gan eļļa, ko iegūst no vēžveidīgajiem, kas dzīvo Antarktiskajā okeānā; šai krila eļļai nav nepatīkamā pēcgarša. Otrkārt, kriliņi dzīvo pasaules vistīrākajos ūdeņos. Treškārt, Omega 3 no krila eļļas labāk uzsūcoties organismā, tāpēc ir efektīvāka par zivju eļļu. Bez tam, LYL Krila eļļa KID lācīšos iekšā ir arī D3, C, A un E vitamīni. Abas ar farmaceiti pārliecinājāmies, ka, lai gan lācīši ir krāsaini un ar augļu garšu, tiem nav pievienotas mākslīgās krāsvielas un viss ir 100% dabīgs. Ko gan vēl mazuli mīlošai mammai vajag! 

Tā no aptiekas mēs abi izgājām ar diviem LYL Krila eļļa KID iepakojumiem. Vēlāk, kad devu dēlam šo vitamīnu lācīti, viņš sajūsmā iesaucās:“Konča!”, un ielika mutītē bez pierunāšanas un piespiešanas. Pateicoties jaunajam LYL Krila eļļa KID produktam, mums vitamīnu uzņemšanu ikdienā vairs nav problēma – ja aizmirstu tos no rīta iedot dēlam, viņš pats man par to atgādina!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Iveta, 3 gadīgā Paula mamma.

Paši gardākie un vērtīgākie LYL Krila eļļa KID želejas lācīši ir atgriezušies Latvijas tirgū pie pašiem mazākajiem ar jaunu, daudz vērtīgāku sastāvu!

foto: Publicitātes

Omega 3 fosfolipīdi + A, D3, C un E vitamīni, ar dabīgu apelsīnu, ābolu un aveņu garšu kombināciju vienā lācītī. 
100% dabīgs produkts. 

Nesatur laktozi, ģenētiski modificētus produktus, mākslīgas krāsvielas vai garšas pastiprinātājus. 

Tikai LYL Krila eļļa produktiem nav specifiskā zivju aromāta, to nodrošina jaunā patentētā Superba2™ tehnoloģija. 

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

Reklāmas raksts sadarbībā ar LYL love your life®