foto: Publicitātes
Reinis izmēģina jauno fitnesa aplikāciju un sasniedz lielisku rezultātu! FOTO
2018. gada 24. aprīlis, 07:00

Reinis izmēģina jauno fitnesa aplikāciju un sasniedz lielisku rezultātu! FOTO

Jauns.lv

Uzņēmējs un mūziķis Reinis Reķis (31) bija viens no pirmajiem, kurš pieņēma izaicinājumu un izmēģināja Latvijas fitnesa modeles un treneres Paulas Freimanes radīto fitnesa aplikāciju MonacoFit.com. Intervijā Reinis dalās ar saviem iespaidiem un rezultātiem, ko izdevies sasniegt 12 nedēļās!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Reini, vai biji agrāk gājis uz sporta zāli vai izmantojis citus veidus, lai notievētu un uzaudzētu muskuļus? 

Ar fitnesu nodarboties sāku pirms 6 gadiem, kad mans svars bija sasniedzis 120 kg! Tajā laikā pašam viss likās super, bet, kad sapratu, ka tomēr ir par traku, sāku skatīties dažādas programmas par uzturu, svara zaudēšanu un iepazīt fitnesa dzīvi! Protams, ka gribējās labi izskatīties un justies!

Kā Tev gāja ar MonacoFit.com? - Vai bija viegli sevi ilgstoši motivēt vingrot un gatavot mājās? Kas Tev palīdzēja noturēt motivāciju visu šo laiku?

Pirms sāku lietot MonacoFit.com 7 mēnešus nebiju darījis neko, vien tik daudz kā pasekoju līdzi tam, ko ēdu! Tā no 87 kg mans svars bija pieaudzis līdz 100 kg! Vairs nederēja drēbes un paskatoties spogulī, vairs neredzēju trapeci, mīlas rokturīši bija palielinājušies, tricepsi palikuši slābeni. Lielākais motivātors bija vizuālais izskats! Un, protams, atgriezusies bija mīļā, labā aizdusa!

Tu arī daudz dalījies ar savu pieredzi sociālajos tīklos. Kas Tevi pamudinānaja visu šo procesu publiskot? 

Kad sāku publicēt ierakstus sociālajos tīklos, citi rakstīja un jautāja par rezultātiem. Tā ir liela motivācija turpināt, jo vajag pozītīvu atbildi, jāsāk intensīvāk trenēties. Tad arī ir patīkami atbildēt un motivēt citus! Mans lielākais prieks un motivācija ir tad, ja citi sāk justies labi! Un ar to es dalos regulāri!

foto: Publicitātes

MonacoFit.com tiek izstrādāta arī ēdienkarte, balstoties uz produktiem, kas pašam cilvēkam garšo. Vai vienmēr juties paēdis, izmantojot MonacoFit.com receptes? 

Pamēģināju arī MonacoFit.com ēdienkarti. Tur ir sagatavotas perfektas receptes un paēdis noteikti biju. Cilvēks ir pieradis pārēsties, bet kad ēdiens ir sabalansēts un gards, tad iemācies to pareizi pagatavot un lietot savā labā! Jo viss, ko mēs daram, pirmkārt, jau daram savai veselībai! Manā trakajā ikdienā un skriešanā ir ļoti grūti ar ēdiena pagatavošanu, bet receptes ir ļoti labas un ēdieni gardi! 

Vai agrāk biji mēģinājis ēst veselīgi? Vai mēģināji to darīt ilgstoši? Kā ar to veicās?

Savulaik, kad mans svars sasniedza 120 kg, pieņēmu lēmumu kaut ko mainīt! Jau toreiz iepazinu dažādas garšas un uzturā sāku lietot daudzus produktus, kurus pirms tam neēdu! Pirmajos 2 mēnešos nometu 15 kg, tikai sakārtojot savus ēšanas paradumus!

foto: Publicitātes

Kad sāki just/pamanīt pirmos rezultātus? Kādas bija izmaiņas Tavā svarā un apkārtmērā?  

Izmaiņas var just jau pirmajā nedēļā, ja ievēro visu programmu! Esmu ieguvis muskuļu apkārtmēru un svars tagad ir stabili 87 kg!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Vai plāno turpināt izmantot MonacoFit.com - gan uztura plānu, gan vingrojumus?

Protams, plānoju turpināt izmantot aplikāciju, kā arī popularizēt un atbalstīt dažādos iespējamos veidos! 

Tu spēri soli, saņēmies un sāki strādāt ar savu ķermeni. Ko Tu ieteiktu tiem, kuri grib, bet nevar saņemties, lai sāktu strādāt pie sevis? 

Ir grūti par šo runāt, jo ir cilvēki kas runā: "Jā, man vajag, man jānomet, kā es izskatos...” Bet šajā brīdī viņi jau ir spēruši soli, lai sāktu lietot MonacoFit.com! Un svarīgākais, ko no šī visa cilvēks iegūst, ir nevien svara zaudēšana, muskuļu apjoma palielināšana, labs uzturs, labs izskats, BET ARĪ DZĪVESPRIEKS!


Nāc uz MonacoFit.com un šodien izmēģini bezmaksas vingrojumu plānu, kas paredzēts visām ķermeņa muskuļu grupām.

Ja vēlies sasniegt rezultātus ātrāk un tos noturēt, izvēlies PRO plānu, kurā saņemsi:

1. ēdienkarti katrai dienai, ar garšīgām receptēm, kas sastāv tikai no ēdieniem, kas Tev patiešām garšo
2. vingrojumu plānu ar Paulu Freimani, ar īpašu uzsvaru Tavām problēmzonām
3. konsultants, kurš Tev sniegs atbalstu un ieteikumus labākam rezulātam 

Šis ir tas brīdis, kad sākt īstenot savu apņemšanos – nāc uz MonacoFit.com un piesakies  PRO plānam šodien par IEPAZĪŠANĀS CENU!

"Reklāmas raksts sadarbībā ar Monacofit".