Nelaimē nonācis jūtūberis, kurš centās dzīvē atgriezt bezpajumtnieku Artjomu
Artjoma glābējam pašam šobrīd vajadzīga līdzcilvēku palīdzība - viņam atklāta smaga saslimšana.
Dzīvības loterija
2018. gada 12. februāris, 08:03

Nelaimē nonācis jūtūberis, kurš centās dzīvē atgriezt bezpajumtnieku Artjomu

Jauns.lv

Vietējās "YouTube" platformas entuziasts Trakais latvietis jeb Edgars nonācis nelaimē, viņš pats visbeidzot par to informēja savus nepilnus 9000 sekotājus savā kanālā.

Edgars zināms kā kanāla "Crazy Latvian Blog" veidotājs, un lielāko popularitāti sasniedza pēc tam, kad par viņa sāgu ar bezpajumtnieku Artjomu informēja portāls Jauns.lv. Edgars sēriju formā centās Artjomu atgriezt normālā dzīvē, diemžēl plāns cieta fiasko un pats kanāla uzturētājs, vīlies viņa attieksmē, atteicās no tālākas sadarbības ar Artjomu.

Tagad nelaime piemeklējusi pašu jūtūberi. Kā puisis atzīst savā video, viņam diagnosticēta C hepatīta saslimšana. Tās dēļ jaunais cilvēks nespēj strādāt, vai ik pārdienas mostas ar paaugstinātu temperatūru, un savus "YouTube" video veido tikai tad, kad jūtas kaut cik labi.

Edgars atzīst, ka viņam priekšā ārstēšanās kurss, kas nav lēts. Tā kā viņš nevar pārpūlēties un arī ārsti aizlieguši strādāt, jūtūberis neapvainotos, ja viņa atbalstītāji palīdzētu finansiāli. Edgara ārstēšanās kurss viņam izmaksās no trim līdz 10 000 eiro. 

"Man nav mērķis tagad baigi lūgties, bet, ja kādam ir vēlme noziedot "crazy" latvietim, visi linki ir aprakstā," teic Edgars, "summa ir diezgan liela, līdz ar to tas ļoti sit pa kabatu, es būtu ļoti pateicīgs jebkurai palīdzībai".

Viņa "YouTube" kanāls pašam ir liela motivācija un liels prieks un gandarījums, kas Edgaru novērš no sliktām domām.

Kas ir C hepatīts?

C hepatīts ir vīruss, kas nemanāmi sagrauj aknu struktūru. Ja to laikus neārstē, slimība var pārvērsties aknu cirozē vai aknu vēzī, un tas nozīmē drīzu nāvi. Pašam jūtūberim ir aizdomas, ka viņš inficēts kādā lētā zobārstniecībā Ķengaragā. No visiem hepatītu paveidiem tieši C hepatīts tiek dēvēts par "neredzamo nāvi" un ir vissmagākais no hepatītiem tamdēļ, ka sākotnēji nav nekādu manāmu simptomu - vien nogurums, vārgums un nedaudz paaugstināta temperatūra.

Edgara Skultes rekvizīti ziedotājiem:

Paypal: crazylatvianblog@gmail.com

Webmoney WMID: 221324794449 LLoyds BANK (Lielbritānija) Mr. Edgars Skulte sort code: 30-99-66 Account nr.: 28693068

PRIVATBANK Anna SKULTE: LV85PRTT0262620461310