Salātus pasniedz, dekorējot ar puravu gredzeniem.

Ēdiens patriotiskā krāsā - biešu salāti ar mārrutkiem un puravu 3

Māja un dārzs
2015. gada 11. novembrī 18:15
Bietes satur olbaltumvielas, organiskās skābes, minerālvielas,magniju un B grupas vitamīnus, un novembrī biešu ēdieni lieliski iederēsies arī savu patriotisko toņu dēļ. Izmēģiniet šo vienkārši pagatavojamo, veselīgo un gardo recepti arī jūs!

Sastāvdaļas

    400g vārītas vai tvaicētas bietes

    200g marinēti gurķi

    1 puravs (baltā daļa)

    100g krējums

    1 ēd.k. mārrutki

    sāls, pipari

Pagatavošana

1.    Bietes un gurķus sarīvēt uz dārzeņu rīves. Pievienot sīki sagrieztus puravus, krējumu un mārrutkus. Pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus.

2.    Pasniegt dekorējot ar puravu gredzeniem. 

Teksts un foto: BonAppetit.lv

Pievienot komentāru

Noteikti izlasi

  • Ar vērienu atklāj Rīgas Modes nedēļu 30
  • Izmeklēšana noslepkavotā Egila lietā pabeigta. Policijā atklāj liktenīgās dienas apstākļus 28
  • Kāpēc lietuviešu puisis nošāva savu ģimeni? Viņa klasesbiedrene atklāj iespējamos cēloņus 90