Salātus pasniedz, dekorējot ar puravu gredzeniem.

Ēdiens patriotiskā krāsā - biešu salāti ar mārrutkiem un puravu 3

Garšīgi
2015. gada 11. novembrī 18:15 2015. gada 11. novembrī 18:15
Bietes satur olbaltumvielas, organiskās skābes, minerālvielas,magniju un B grupas vitamīnus, un novembrī biešu ēdieni lieliski iederēsies arī savu patriotisko toņu dēļ. Izmēģiniet šo vienkārši pagatavojamo, veselīgo un gardo recepti arī jūs!

Sastāvdaļas

    400g vārītas vai tvaicētas bietes

    200g marinēti gurķi

    1 puravs (baltā daļa)

    100g krējums

    1 ēd.k. mārrutki

    sāls, pipari

Pagatavošana

1.    Bietes un gurķus sarīvēt uz dārzeņu rīves. Pievienot sīki sagrieztus puravus, krējumu un mārrutkus. Pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus.

2.    Pasniegt dekorējot ar puravu gredzeniem. 

Teksts un foto: BonAppetit.lv

Citi šobrīd lasa

Nevainīga jaunā drona testēšana izvēršas par īstu trilleri
Briti paguruši no poļu, lietuviešu un latviešu iebraucējiem - uzurpēts bizness, zemas prasības, slepkavības 106
Dramatisks skats Slokā: jēgu pārdzēris svinētājs skurbuli izguļ zem vilciena 42
Pievienot komentāru