Tumšie šokolādes cepumi - recepte
Šokolāde vienmēr cieņā!
Garšīgi
2015. gada 16. novembris, 16:29

Tumšie šokolādes cepumi - recepte

Jauns.lv

Noteikti nesatraucies par to, ka cepumi sadeguši - tiem jābūt tumši, tumši brūniem. Ja vien neesi tos pavisam aizmirsis ieslēgtā cepeškrāsnī.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sastāvdaļas:

    120g mīksta sviesta

    60g pūdercukura

    125g miltu

    1 ēd.k. kakao

    100g šokolādes

Gatavošana:

    Sviestu ar pūdercukuru saputo.

    Miltus ar kakao samaisa un pievieno sviesta masai.

    Mīklu kārtīgi izmaisa, liek konditorejas maisiņā un cepampannā spiež garenus cepumus.

    Cepumus cep 180 grādos apmēram 15 minūtes.

    Kad cepumi izcepušies, tos atdzesē.

    Ūdens peldē izkausē šokolādi un atdzisušajiem cepumiem šokolādē iemērc gan vienu, gan otru galu.

Recepte: Agita Gabrāne / Foto: Agnese Gabrāne, mammamuntetiem.lv