Šokolāde vienmēr cieņā!

Tumšie šokolādes cepumi - recepte 2

Māja un dārzs
2015. gada 16. novembrī 16:29
Noteikti nesatraucies par to, ka cepumi sadeguši - tiem jābūt tumši, tumši brūniem. Ja vien neesi tos pavisam aizmirsis ieslēgtā cepeškrāsnī.

Sastāvdaļas:

    120g mīksta sviesta

    60g pūdercukura

    125g miltu

    1 ēd.k. kakao

    100g šokolādes

Gatavošana:

    Sviestu ar pūdercukuru saputo.

    Miltus ar kakao samaisa un pievieno sviesta masai.

    Mīklu kārtīgi izmaisa, liek konditorejas maisiņā un cepampannā spiež garenus cepumus.

    Cepumus cep 180 grādos apmēram 15 minūtes.

    Kad cepumi izcepušies, tos atdzesē.

    Ūdens peldē izkausē šokolādi un atdzisušajiem cepumiem šokolādē iemērc gan vienu, gan otru galu.

Recepte: Agita Gabrāne / Foto: Agnese Gabrāne, mammamuntetiem.lv

Pievienot komentāru

Noteikti izlasi

  • Liepājniekus izbrīna pārsteidzošs atklājums: pie lidostas uzieti grāvji, kas atgādina lidmašīnu kontūras 5
  • Grūst Labklājības un Ekonomikas ministrijas ēkas: sienas sapuvušas, apmetums krīt uz galvas 26
  • Jaunumi Daugavpils traģēdijā: balkonā, no kura nokrita meitene, kaut kas dega 8