Bēgļu gaitās pazudis kaķītis laimīgi atgriežas pie savas ģimenes Norvēģijā. VIDEO
Bēgļu grūtajā ceļā no Irākas māte ar pieciem bērniem Grieķijā šķīrās no sava kaķīša Kunkuša, bet viņu skumjajam stāstam bija laimīgas beigas.
Mūsu mīluļi
2016. gada 20. februāris, 11:01

Bēgļu gaitās pazudis kaķītis laimīgi atgriežas pie savas ģimenes Norvēģijā. VIDEO

Jauns.lv

Aizkustinošu stāstu ar laimīgām beigām piedzīvojusi kāda bēgļu ģimene no Irākas, kas pagājušā gada novembrī Grieķijā pazaudēja savu balto kaķi Kunkušu. Tajā mēnesī Lesbas salā ieradās 100 000 bēgļu, un lielajā jūklī kaķītis nobijās un tika nošķirts no ģimenes.

Irākiešu māte ar pieciem bērniem tālāk devās bez sava ģimenes mīluļa. Pēc dažām dienām Kunkušu pamanīja tuvējā ciemā, bet viņa ģimene jau bija devusies tālāk, un nebija zināms - uz kurieni.

Kaķīti aizveda pie vetārsta un deva viņam iesauku Diass, kas grieķu valodā ir dieva Zeva vārds.

Divus mēnešus vēlāk brīvprātīgā vārdā Emija aizveda kaķi uz Berlīni, kur sāka meklēt viņa ģimeni.

Šā gada februārī pienāca labas ziņas no Norvēģijas. Kunkuša ģimene bija atradusies, un viņiem atlika tikai sagaidīt aizkustinošo atkalapvienošanās brīdi ar savu ķepaini.

Kunkuša neticamais ceļojums
Refugee cat’s epic journey to find family

Refugee cat’s epic journey to find familyKunkush the cat was a beloved member of a family who became refugees when they fled Iraq for the safety of Europe. Travelling through Greece, cat and family became separated, sparking an international online search in hopes of reuniting them.This is Kunkush the cat's story.

Posted by

The Guardian

on piektdiena, 2016. gada 19. februāris


Kasjauns.lv