foto: Publicitātes foto
"International Rīga" is a New Black
Garšīgi
2018. gada 20. jūlijs, 10:08

"International Rīga" is a New Black

Jauns.lv

International is a New Black – pasākums, kas norisinājās restorānā International Rīga, savus viesus pārsteidza ar ko pavisam neparastu – vakaru, kas tika veltīts tikai un vienīgi melnajai krāsai. Melns bija viss – ēdieni, priekšnesums un pat apģērbs.

foto: Publicitātes foto

Lai nosvinētu terases atklāšanu, vasaras sezonas sākumu un gaidāmās pārmaiņas, restorāns International Rīga savus viesus aicināja uz vēl nebijušu pasākumu – “International is a New Black”. Tāpēc arī New, tāpēc arī New Black. Pasākuma gaitā it visur varēja redzēt melno krāsu, arī ēdienos. Restorāna šefpavārs speciāli šim pasākumam bija sagatavojis sešus dažādus ēdienus, kuru vienojošais elements bija melnā krāsa.

foto: Publicitātes foto

Taču melnā krāsa ēdienos nebija vienīgais pārsteigums, ko restorāns sagādāja saviem viesiem. Speciāli šim vakaram tika pieaicināta māksliniece Ieva Baumgarte, kura uz melna audekla radīja brīnumus – melno gleznu, kur līdz pat pašām beigām nevarēja saprast, kas gan tur beigu beigās sanāks. Arī restorāna viesi tika aicināti pievienoties melnās krāsas svinēšanai un uz pasākumu ierasties melnā apģērbā. Pasākumu apmeklēja arī Dailes teātra aktieri Dārta Daneviča un Niklāvs Kurpnieks, pati Dārta atzīst, ka melnā krāsa ir viņas mīļākā.

foto: Publicitātes foto

Restorāns International Rīga stāsta, ka šis pasākums bija kā ievads restorāna pārejai uz jauno ēdienkarti, ko restorāna viesi varēs baudīt jau sākot ar 20.jūliju. Turklāt šis nav vienīgais pasākums, kas ieplānots tuvākajā laikā.

foto: Publicitātes foto

Restorāns International Rīga ir pazīstamas restorānu grupas Resto-Rātors pamatlicējs. Tas dibināts 2012. gadā un uzreiz iekaroja Latvijas restorānu topa augšgalu. Saviem viesiem restorāns piedāvā unikālu koncepciju – pareiza izmēra porcijas par saprātīgām cenām. Tādā veidā uz restorānu droši var doties gan cilvēki, kuri vēlas izbaudīt ko patiesi izsmalcinātu, gan arī cilvēki, kuri gluži vienkārši vēlas kārtīgi izbaudīt dienas galveno maltīti. Turklāt ar šādu koncepciju ikvienam apmeklētājam ir izvēles brīvība un iespēja izbaudīt garšu daudzveidību vienā apmeklējuma reizē.

foto: Publicitātes foto

Restorāns saviem viesiem piedāvā ne tikai dažādas garšas, bet arī dažādu tradīciju un tendenču apvienojumu. Restorāna šefpavārs Andrejs Smatčenko iedvesmojas no starptautisku virtuvju labākajām tradīcijām un to apvieno ar mūsdienīgām gatavošanas tehnoloģijām. Līdz ar to sanāk neierasts mikslis – tradīcijas, kas apvienotas ar mūsdienām, un neaizmirstams restorāna apmeklējums garantēts!

foto: Publicitātes foto

Reklāmas raksts sadarbībā ar International Rīga