foto: REUTERS
Kā izskatās Meganas Mārklas un prinča Harija kāzu torte, kas maksāja 57 tūkstošus eiro
2018. gada 22. maijs, 06:02

Kā izskatās Meganas Mārklas un prinča Harija kāzu torte, kas maksāja 57 tūkstošus eiro

Jauns.lv

Princis Harijs (33) un bijusī amerikāņu aktrise Megana Mārkla (36) sestdien, 19. maijā, savās kāzās garšoja ļoti īpašu desertu. Viņu kāzu torte maksājusi pat 50 tūkstošus britu mārciņu (57 tūkstošus eiro).

foto: REUTERS
Princis Harijs un Megana Mārkla savā kāzu dienā.

Šī ceremonijas svarīgā simbola pagatavošanu karaliskais pāris bija uzticējis vienai no pazīstamākajām Lielbritānijas konditorēm - Klērai Ptakai.

foto: GRR/SIPA
Beķerejas īpašniece Klēra Ptaka.

Princis Harijs un tagadējā Saseksas hercogiene Megana savām kāzām bija izvēlējušies netradicionālu desertu - citronu torti ar plūškoka ziediem, rotātu ar krēmu un greznotu ar īstiem svaigiem ziediem.

foto: REUTERS
Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzu torte.

Netradicionāla šī izvēle bija tāpēc, ka līdz šim bija nerakstīts likums, ka karaliskajās kāzās viesi tiek cienāti ar augļu torti. karaliene Viktorija un princis Alberts, karaliene Elizabete II un princis Filips, pat princis Viljams un Keita Midltone - visi kāzām bija izvēlējušies augļu tortes.

Kā cepa, un kā izskatās Meganas Mārklas un prinča Harija grandiozā kāzu torte

gallery icon
16

Augļu torte simbolizē bagātību un labklājību, jo tās ierastās sastāvdaļas - garšvielas, žāvēti augļi un alkohols - parasti ir ne vien dārgi, bet arī atceļojuši no tālām pasaules malām. Agrāk tas bija vēl viens apliecinājums britu impērijas varenībai.

Taču lielākā daļa britu un citu karaliskās ģimenes fanu ir izbrīnīti nevis par izvēlēto tortes garšu, bet tās grandiozo cenu - 50 tūkstoši britu mārciņu.

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas

Lielbritānijā Vindzoras pils Sv.Jura kapelā notikušas prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas.

gallery icon
123

Hercogiene Ketrīna ar meitu princesi Šarloti apmeklē prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas

gallery icon
19

Uz prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām ierodas uzaicinātie viesi

Uz kāzu ceremoniju uzaicināti aptuveni 600 viesi, un apmēram 2600 tuvējās apkaimes iedzīvotāji, pils darbinieki un īpaši izraudzīti cilvēki no ...

gallery icon
72