foto: Karīna Matule
Rīgā notiks izstāde, lai palīdzētu atrast mājas bezsaimnieku kaķēniem
Bez saimnieka palikušos minčus varēs arī adoptēt.
Mūsu mīluļi
2018. gada 12. maijs, 05:43

Rīgā notiks izstāde, lai palīdzētu atrast mājas bezsaimnieku kaķēniem

Jauns.lv

No šī gada 11. maija līdz 11. jūnijam Dino Zoo Arēnā notiks neparasta foto izstāde “Sapnis par jaunām mājām”.

Izstādi organizē portāls Pukainis.lv. Galvenais izstādes mērķis ir palīdzēt bezsaimnieku kaķiem piepildīt sapni par mājām – atrast saimnieku un aicināt cilvēkus adoptēt nevis pirkt dzīvniekus.

Izstāde "Sapnis par jaunām mājām"

No šī gada 11. maija līdz 11. jūnijam Dino Zoo Arēnā notiks neparasta foto izstāde “Sapnis par jaunām mājām”.

gallery icon
10

Izstādē redzamos mīluļus varēs adoptēt

Izstādē būs apskatāmas kaķu fotogrāfijas, kuri šobrīd mīt dzīvnieku aizsardzības biedrībā “Cat Care Community” pagaidu mājās. 

“Katram dzīvniekam, kurš dzīvo patversmē vai pagaidu mājās, ir daudz sapņu. Bet viens no galvenajiem ir tikt pie jauna saimnieka un būt īstās mājās,” – saka biedrības “Cat Care Community” pārstāve Anastasija Jahova.

Pukainis.lv pārstāve Irina Zaiceva piebilst: “Mēs esam radījuši šo online-datubāzi, jo uzskatām, ka tā palīdzēs adoptēt vairāk dzīvnieku, kas vēl nav atraduši savas sapņu mājas, un veicinās adoptēto dzīvnieku skaita pieaugumu Latvijā. Šī izstāde ir mūsu projekta offline-variants, kuru organizējam kopā ar mūsu draugiem no “Cat Care Community”.”

Izstādes laikā apmeklētājiem būs iespēja apskatīt kaķīšu bildes un vēlāk, ja kāds no tiem iekritīs sirdī, pieteikties šo mīluļu adopcijai, atrodot viņus Pukainis.lv datubāzē, kur būs atrodama visa informācija par katru no dzīvniekiem.

Izstādes atklāšanas dienā apmeklētājiem būs iespēja noklausīties veterinārārsta lekciju, kuras laikā varēs uzzināt noderīgas lietas par kaķiem. Kā arī organizatori pastāstīs par interesantām un vērtīgām atziņām, kas būtu jāzina katram, kurš vēlas adoptēt dzīvnieku.

Izstādi ir iespējams apmeklēt “Dino Zoo Arēnā”, Rīgā, Krasta ielā 52, katru dienu no plkst. 10:00 līdz 21:00.