foto: Shutterstock
Klasiska biešu aukstā zupa: recepte
Labu ēstgribu!
Garšīgi
2018. gada 16. aprīlis, 13:13

Klasiska biešu aukstā zupa: recepte

Mammamuntetiem.lv

Uzmanību, uzmanību! Ir sācies aukstās zupas laiks! Kas gan var būt labāks par auksto zupu karstā pavasara vai vasaras pēcpusdienā? Turklāt tā ir pavisam vienkārši pagatavojama, veselīga un, pats galvenais, garšīga!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sastāvdaļas:

  • 1 garš gurķis
  • 3 olas
  • buntīte lociņu
  • buntīte diļļu
  • 3 l kefīra
  • sāls, pipari, sinepes
  • 0,8 l burciņa marinētu (mājās) biešu

Gatavošana:

  • Olas novāra, nomizo un sarīvē.
  • Gurķi sagriež salmiņos.
  • Dilles un lociņus smalki sasmalcina.
  • Visu sajauc kopā ar marinētajām bietītēm, visam klāt lej kefīru, pieliek sāli, piparus un sinepes, izgaršo.
  • Ja zupa ir par biezu, var pievienot novārītu aukstu ūdeni.